Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caroline25*

nie wiem jak wam, ale baaaaaaardzo brakuje mi miłosci. BARDZO

Polecane posty

Gość Caroline25*

pół roku temu rozstałam się z chłopakiem, miałam wielu adoratorów, gdyż jestem ponoć bardzo ładna i atrakcyjna. Piszę ponoć bo obecnie jestem zlepkiem kompleksów. Nie chciałam sie z nikim wiazac, poznalam ostatnio chlopaka, na ktorym jako jedynym od dlugiego czasu zaczelo mi zalezec, ale balam sie, jego statusu, jego pieniedzy, jego srodowiska, jego sylikonowych kolezanek. Mam silne poczucie wlasnosci i jestem w zwiazku zaborcza. Spieprzyłam, poprostu spieprzyłam przed miloscia jak zwykle to robie, tylko ze teraz mi zalezalo. Jestem ostatnio bardzo niepoukładana, dziwnie sie zachowuje, zastanawiam sie czy nie wyrzucic pieniedzy na psychologa, tylko nie wierze w takie rozwiazania, wiec znowu pije

Gość Caroline25*
urzekła mnie twoja wypowiedź, masz coś jeszcze ciekawego do powiedzenia ?

Gość Caroline25*
whisky ja też wierzę w intuicję. Ostatnio wykrzyczałam mu, że nie wierzę w to co widzę, nie wierzę w to, co słyszę, ufam tylko swojej intuicji. Nazwał mnie wariatką, wybiegłam od niego i tak szybko chciałam wyjechać, ze obtarłam mój nowiutki samochód o słup, w weekend poszukam lakiernika.

Gość Caroline25*
miłość jest, ale przeraża mnie to, że można tyle razu w życiu być zakochanym, w tylu związkach... kochałam tylko raz

Gość Caroline25*
jesteś kobietą ? czy mężczyźni też wierzą intuicji ?

Przeraża? Bez żartów. Dopóki czujesz emocje żyjesz, a w ustabilizowanym związku powoli niestety umierasz... Ale może ja jestem popieprzony? ;)

Gość Caroline25*
w sumie nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo, ale brakuje mi bliskosci, milosci

Gość Caroline25*
paradoks, bardzo mi tego brakuje, a dzisiaj przysiegłam sobie, ze chociaz do maja z nikim sie nie zwiaze

Gość Caroline25*
dobrze bylo by tez nie uprawiac sexu nie cierpie facetów, jestescie jak pierdolone UFO

Gość poerkltu
" dobrze bylo by tez nie uprawiac sexu nie cierpie facetów, jestescie jak pie**olone UFO " Wy za to, jak zimne i oschłe kłody, zacofane i niedoświadczone w łóżku. Szkoda tracić na was czas.

Gość wrózka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY. W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5ZŁ. w FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNE 7ZŁ-OBSZERNIE anna_anielaa65@wp.pl