Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MOJA FANTAZJA

Dobranoc.

Polecane posty

Jako na matki odejście się żali Mała dziecina, tak ja płaczu bliski, Patrząc na słońce, co mi rzuca z fali Ostatnie błyski... Choć wiem, że jutro błyśnie nowe zorze, Smutno mi, Boże! Dzisiaj, na wielkim morzu obłąkany, Sto mil od brzegu i sto mil przed brzegiem, Widziałem lotne w powietrzu bociany Długim szeregiem. Żem je znał kiedyś na polskim ugorze, Smutno mi, Boże! Sara czy nie Sara Jak nas znasz to powinnaś być pod tym samym nickiem co my Cię znamy:) Dlaczego ja się z Zaplakana przywitalam, pomyśl o tym:)

Gość w ramionach twoich
unoszę się tak leciutko, wznosząc na paluszkach

Przyjaźń nie pyta, po co dlaczego: jesteś mi druhemczy tylko kolegą? Wstaje zmęczona, trzyma w ramionach, kiedy Twe serce z żalu gdzieś kona. Zbiera dla Ciebie wieści po świecie, cieszy się z Tobą , gdy z wiatrem lecisz Czyta Ci wiersze w świetle księżyca, idzie przed Tobą, płaszcz Ci pożycza. Rany Twe leczy, gdy serce piecze, tańczy też z Tobą, gdy grają walca. Cieszy, pocieszy, zaskoczy skeczem, a kiedy zaśnieszchodzi na palcach. Pierwsza też Tobie życzenia składa, dobre Ci wieści z gołębiem gada. Pogrozi palcem, kiedy przesadzasz i ryzykujeszi nie uważasz. Sypnie Ci piaskiem prawdę w Twe oczy. Pomysłem innym, niż Twój zaskoczy.

Pobrechtałam się z was ale teraz spierdalam tam gdzie jest prawdziwe życie. Paaaaaaaaaa ćwoki.

Każdy szuka miejsca w sercu innego człowieka Choć nie wie, co na niego w tym sercu czeka To dziwne, tak bardzo potrzeba nam zrozumienia Czasami słów pocieszenia, czasem zwykłego milczenia Każdy chciałby znaleźć przystań od życia znoju Wśród zmartwień i burz małą, cichą oazę spokoju To dziwne że tak dążymy by znaleźć w życiu nadzieje Choć los uparcie gnębi i w twarz głośno się śmieje Każdemu potrzeba czasem by ktoś utulił w rozpaczy Kto raz, chociaż przeżył rozpacz wie ile to znaczy To dziwne gdy o tym pomyślę, trzeba nam tak niewiele Być sobą zawsze dla siebie, dla kogoś być Przyjacielem...

Gość _Sara._
_Sara_ Znowu pasztecie kradniesz mi nika:P nie rusza mnie to! Mam duzo pomyslow:D Dziewczyny milych snow🌻;) 😘

Serce przyjaciela rozśmieszy Cię gdy masz smutną minę i mówisz że nic się nie stało ono nie dopytuje się choć widzi że uśmiechu jest za mało Serce przyjaciela nie ma w sobie zawiści pretensji i złości ono uspokoi, doda otuchy i Twoje problemy w sobie ugości Serce przyjaciela pomoże przetrwać niepokoje i gasnące nadziei ognisko nie pozwoli by wiara zniknęła pomoże Ci przetrwać wszystko

Posrani jesteście Smutno mi Boże ! Oby chuj was strzelił jutro w oborze Smutno mi Boże ! Będziecie leżeć w soborze Smutno mi Boże ! Błehehehehehehehe To wasz poziom !

Bo to jest wieszcza najjaśniejsza chwała, Że w posąg mieni nawet pożegnanie. Ta kartka wieki tu będzie płakała I łez jej stanie. Kiedy w daleką odjeżdżasz krainę, Ja kończę moje na ziemi wygnanie, Ale samotny - ale łzami płynę - I to pisanie...

Gość zdaje się
że Koliberek poleciał szukać gromnicy

Gość _Sara._
_Sara_ Powiem tyle gupek jestes:P:P:P:P

hmm a to co ? wiersze ,poezja na erosie :p fiu fiu puk puk stuk stuk hop hop