Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamausia2011m

Orgazm we wczesnej ciazy- cos złego?

Polecane posty

Gość mamausia2011m

Witam Was kobietki:) Niedawno dowiedziałam sie ze bede mama, jestem teraz dokladnie w 5 tyg. I mam pyt o orgazm...troche mi glupio,ale licze ze zrozumiecie;) wizyty u gin jeszcze nie mialam, jestem zapisana w polowie 6 tyg, ponoc najlepiej. No i moje pyt: czy poprzez orgazm moze cos sie zlego stac? bo sama myslalam ze nie (nie mamy z mezem typowych pelnych stosunków, tylko seks francuski, ale wiadomo,ze do konca:)), bo moje potrzeby wzrosły:) Ale teraz jak net poczytałam to sie zmartwiłam...Co Wy o tym mysllicie? Miwałyscie orgazmy na poczatku ciazy? Przestraszylam sie ze te bole brzucha ktore czasem mam silniejsze to moga byc od tego... Bo tak raz dziennie łapał mnie do tej pory mocniejszy skurcz promienujacy na całe podbrzusze , tak ze musialam usiasc. Ale to mialam go jak sie szybciej podniosłam z łozka,albo cos robilam. Mialam je tak z 3-4 razy juz, w terminie 3-5 dni po spodziewanej @. Od wczoraj przeszły jakby. Poradzcie mi proszę. Mialyscie tez bóle brzucha we wczesnej ciazy i czasem taki mocniejszy skurcz?Bede wdzieczna za odp. Pozdrawiam!:)

Gość sdjhnl
sam orgazm w póznoiejszej ciąży może przyspieszyć poród...a we wczesnej ciazy jak jest wszystko ok to nic, tylko sie kochać...ale skoro nie byłaś jeszcze u lekarza to nie wiesz czy jest ok więc na Twoim miejscu zaczekałabym do wizyty.

Gość nkkkkkkkkkkka
ja miewam takie skurcze przy orgażmie przed samym okresem,boli jak cholera:/tak mam do 2 dnia okresu.Wydaje mi sie ze ma to zwiazek ze zmianami w macicy i nie jest niczym strasznym,Ty masz początek ciąży ,dziecko jest wielkosci fasolki więc zkurcze macicy chyba nie powinny stanowić jeszcze takiego problemu jak dzidzi jest umiejscowione w macicy.

Gość nkkkkkkkkkkka
skurcze-nie zkurcze:)

Jesli ciąża nie jest zagrożona to jest jak najbardziej wskazany, odpręża przyszłą mamę, poprawia je samopoczucie wie jak najbardziej na plus. A bóle są fizjologiczne są to bóle spowodowane rozciąganiem się wiązadeł macicy.

Gość sdjhnl
annnnna co Ty za głupoty opowiadasz bój się boga!!! jak ciąża jest zagrożona to pod żadnym pozorem nie wolno seksu uprawiać!!

Gość mamausia2011m
sdjhnk-tylko ze ja seksu nie uprawiam:) tylko mam orgazmy:P

Gość mamausia2011m
mam nadzieje z na wizycie wyjdzie ok wszystko:)

Gość ciezarowkaa25
zazywaj magnez 2 razy dziennie i dzialaj ile chcesz i poki możesz :)

Gość mamausia2011m
no dobraaa,to nie bede na razie;) tylko 2 razy sie skusilam:P mam nadzieje ze nic zlego to nie spowoduje i w ogole ze ciaza nie jest zagrozona:) Magnez zaczelam od dzisiaj brac, do tej pory tylko kwas foliowy. A mowicie ze te skurcze pare dni po terminie miesiaczki to norma? nawet czasem taki mocniejszy ze trzeba sie polozyc, przy gwaltowniejszych ruchach?

sdjhnl annnnna co Ty za głupoty opowiadasz bój się boga!!! jak ciąża jest zagrożona to pod żadnym pozorem nie wolno seksu uprawiać!! a teraz przeczytaj jeszcze raz ;) : Jeżeli ciąża NIE jest zagrożona.....