Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allegrowiczzzzz

Place z Allegro

Polecane posty

Gość Allegrowiczzzzz

Czesc wszystkim Mam pytanie czy wiecie moze jak moge przelac pieniadze na swoje konto place z allegro Mam do zaplacenia 150zl mam juz na tym koncie 120zl i chcialbym przelac tam jeszcze 30zl i zaplacic cala sume 150zl Jakies pomysly?

Gość pisze tu anonimowo
nie wiem, dlatego nigdy nie uzywam tej opcji

Gość ???? chyba nie rozumiem
albo Ty nie rozumiesz... chcesz wypłacić czy komuś za towar zapłacić te 150?

Gość Na tym koncie pieniadze sa
tylko tymczasowo i tylko zanim zostana przelane na Twoje konto bankowe. Jesli nie masz konta bankowego i nie skonfigurowalas PZA beda tam lezec przez nastepne lata i nic z nimi nie zrobisz :P a zaplacic komus przez pza mozesz nastepujaco: klikasz place z allegro - jest przekierowanie na strone Twego banku - placisz ze swojego konta bankowego za pomoca platnosci internetowej - ktos dostaje kase na swoje konto PZA jesli nie masz platnosci internetowej, mozesz sobie zaswiecic i nagwizdac jesli nie skonfigurowalas konta patrz wyzej co do reszty ew. pytan - moze tak poczytaj regulamin i podpowiedzi Allegro?

Gość ???? chyba nie rozumiem
brawo za wpis powyżej... choć, jeżeli ktoś tego do tej pory nie zrozumiał to raczej nie zrozumie.... trzeba sobie uświadomić, że to konto nie jest kontem bankowym, jest czymś w rodzaju "pośrednika" i tyle... za gaz z niego nie zapłacisz

Gość Allegrowiczzzzz
n to inaczej troche jasniej Na allegro jest cos takiego jak Place z Allegro mam tam 120zl Wygralem licytacje i mam do zaplacenia 150zl Wiec chcialbym z mojego normalnego konta w banku przelac na swoje konto w allegro (Place z Allegro) jesszcze 30zl zeby w sumie miec tam 150zl I zaplacic za wygrana aukcje 150zl za pomoca Place z Allegro Czy da sie przelac te 30zl z mojego konta bankowego na Place z Allegro? Czy to sluzy tylko do odbieraia kasy i przelewu na wlasne konto a nie w obydwie strony? Czy moze moge zaplacic 120zl z konta Place z Allegro i dodatkowe 30zl z normalnego konta za jednym razem ? Czy bede musial zaplacic 150zl z mojego normalnego konta a te 120zl z konta Place z Allegro przelac sobie na normalne konto?

Gość Alegrowicz89
Witam mam pytanko gdy wchodze w zakladke moje rachunki i saldo konta wynoci 127,90i che ymi pieniedzmi zaplaci bo za ta kwote zamowilem dres to co musze dalej zrobic poniewaz nic sie nie dzieje a w statusie transakcji wyswietla sie ze jest rozpoczeta.POMOCY bo nie wiem co robic