Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikit,a,,121212112122

Prośba o przetłumaczenie na angielski

Polecane posty

Niedawno wróciłam z pracy. Jutro też pracuję. Tak , wiem, że w Szwecji jest równouprawnienie, to dobre. Ale ja jestem przyzwyczajona do tradycyjnego modelu rodziny, taki miałam wzorzec. Do Szwecji planuję przyjechać na święta. Myślisz, że pokonalibyśmy barierę językową? Chciałabym móc się z Tobą swobodnie dogadywać.Musiałbyś do mnie mowic wolno i duzo... Chciałabym cie lepiej poznać.Z tego co piszesz, jestes wspaniałym facetem,mądrym, przystojnym i zadbanym.

Gość bele de jour
a jak sie spotkacie tez bedziesz prosila zeby ci tlumaczyc zanim cos do niego powiesz??:o

Gość asdfghjklvg
co startuje sie do Szweda i nawet glupiego angielskiego sie nie zna :D

Gość do nikity
gdzie pracujesz?w burdelu?

Recently I returned from work. I work tomorrow too. Yes, I know that in Sweden is equality, then right. But I'm accustomed to the traditional family model, so I had a pattern. I plan to come to Sweden for the holidays. Do you think language barrier? Wish I could be with you freely. Speak slowly, and much ... I want to get better . What you write, you're a great guy, smart, handsome and well kept. To moje wypociny

Nie, jestem pielęgniarką po studiach i znam dobrze niemiecki

Gość bele de jour
he?? Twoje wypociny czy raczej kiepskiego translatora??

Gość a ta znowuuuuuuuuuuuu
przetłumaczycie mi "liscik milosny" na ang?prosze 22:46 dzikarzeaaaaaaaaa Mazury to rejon polski zwany krainą tysiąca jezior.Piekne miejsce.Wejdz na strone www. Duzo mam pracy i zajec i jestem bardzo zmeczona.Ale lubie pracowac. Milej kolacji. Umawiaj sie z innymi bo ja jestem daleko i wlasciwie mnie nie znasz. Moze na swieta bede w szwecji. Chcialabym cie poznac.Wydajesz sie mily, inteligentny i czuly.Inny od polskich facetow. Czy to prawda,ze w szwecji mezczyzna nie przepusci kobiety pierwszej w drzwiac?W polsce byloby to bardzo niegrzeczne. Kobieta w polsce to tylko sprzata i gotuje mezczyznie.Nawet jak pracuje poza domem.Facet w domu nie robi nic.Bardzo się roznimy. Czy to prawda że w polki w szwecji maja zla opinie?Jesli tak to przepraszam za nie. Ale jestem ciekawa... 22:47 [zgłoś do usunięcia]dupdapa a w guglach nie wchodzi? 22:54 [zgłoś do usunięcia]dzikarzeaaaaaaaaa w googlach tłumaczy z błędami niestety 23:11 [zgłoś do usunięcia]xzsavgdfhfgj najpierw to sie naucz poprawnie po polsku zdanie napisac ....porazka a potem a saksy do wielkiego swiata.. a juz ze przepraszasz za polki bo sie puszczaja HOLA HOLA ..TO jak przyznanie sie do tego!!! wszystkie sie puszczaja tak jak inne sie cenia.. ten twoj list to porazka!!!! 23:15 [zgłoś do usunięcia]dzikarzeaaaaaaaaa Nie pytam o opinie na temat tresci listu,a jedynie proszę o przetlumaczenie. 23:42 [zgłoś do usunięcia]kiok mam nadzieje, ze nikt ci tych wypocin nie przetlumaczy, szczegolnie zdanie o tym, ze kobiety tylko gotuja, a faceci nic nie robia, a potem sie dziwimy, ze obcokrajowcy maja mowia o nas dziwne rzeczy A jak juz pojedziesz do tej szwecji, to jak bedziesz sie z nim komunikowala? Wagina? 07:15 [zgłoś do usunięcia]ktosinibosia Zgadzam sie z poprzedniczkami. To nie jest twoj pierwszy list, ktory chcesz tu tlumaczyc Wez sie dziewczyno ogarnij bo takie jak ty wlasnie, psuja opinie innym Polkom. Naucz sie jezyka i dopiero szukaj frajera na swoje wdzieki w Szkocji 07:16 [zgłoś do usunięcia]ktosinibosia Tfu...w Szwecji 07:22 [zgłoś do usunięcia]hrabianka75 .Inny od polskich facetow.masz racje zaczynaja pic w piatek koncza w poniedzialek, tacy sa Szwedzi, jak sie wylatasz po swiecie to moze sie jakis Polak zlituje i cie bedzie mail za zone,moze go dopiero po tych wyszystkich obcokrajowcach docenisz,A JAKI ON TAM sZWED NAPEWNO tUREK albo Irana, ALBO arab bity ,a ta u szwedzkiej kulturze tu wyjechala,szwed to na ciebie nassra i przyklepie,on takie jak ty to ma na peczki,obcokrajowiec bierze sobie obcokrajowke dlatego by mogl nia rozkazywac i zadzic, co masz dopowiedzenia jak jeyzyka nie znasz pierwsze 5 lat siedzi cicho potem juz sie do tego przyzwyczaja , i z toba tak bedzie kuro slepa

Proszę o przetłumaczenie lub poprawienie. I on nie jest żadnym Turkiem....itp To wolne forum,więc czemu wnikasz w treść mojego listu skoro proszę o przetłumaczenie.Mam prawo pisać i robić co chcę. Zajmij się lepiej swoim życiem. A jak już coś to on wie, że ang znam słabo i wie, że korzystam z pomocy pisząc do niego. Nauczyć się zawsze można, więc daruj sobie

Masz widocznie ubogie życie duchowe przesiadując na forum od rana do wieczora

Gość zdechlykarp
Moim zdaniem niezle to przetłumaczyłaś, jak na osobę nieznającą języka.Zrozumiale :-)

Gość zdechlykarp
Recently I came back from the work. Tomorrow I am also working. Yes, I know that there are equality of rights in Sweden, it is good. But I am accustomed to the traditional family model, so I had the model. I am planning arriving in Sweden for holidays. Do you think that we would defeat the language barrier? I would like can freely reach an agreement with you. I would like cie better to get to know. from what you are writing, with wonderful, clever, handsome and neat guy.

Gość primadonnna3213
karpie i ty znasz angielski, dobre

Gość jijiji
nie tlumaczcie tej kretynce nic!!! Robi tylko zla opinie polkom. Gada z gosciem za pomoca tego foru,, bo wszystko musi tlumaczyc w dwie strony:O:O

Gość nie tlumaczcie slowo w slowo
tylko z sensem I have just come back from work. Tomorrow I'm working too. I know you have equal rights in Sweden, it's good. However I'm used to traditional model of the family, that's how I was raised. I'm planning on coming to Sweden for Christmas. Do you think we could cross the language barrier? I would like to talk to you easily. You would have to talk to me a lot and very slow I would like to get to know you better. From what you've written so far, you are great guy, smart, good looking and tidy.

jijiiji kretynko zauważ że sama przetłumaczyłam poniżej i prosiłam aby ktoś poprawił

nie tłumaczcie słowo....dziękuję