Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uio

Gdzie wysłać mamę na wakacje?

Polecane posty

Gość Uio

Hej, chciałabym kupić mamie w prezencie wycieczkę, ale nie mam pojęcia jak szukać. Chodzi mi o to, żeby towarzystwo było jakoś w jej wieku (ma 54 lata) , a nie dwudziestoparolatki, które ciągle imprezują. Czy są jakieś wycieczki organizowane właśnie bardziej pod takich ludzi w średnim wieku?

Gość do Uio
na cmentarz

Gość PYTANIE do Uio
Czy twoja mama to gorąca 50-tka. Bo czytałem, że 50-tki mają duże potrzeby seksualne.

Gość PYTANIE do Uio
a czy twoja matka nie może pojechać ze swoim chłopem?

Gość Blastka
Co za żenada, że takich jak tu powyżej przed kompa wpuszczają... ech. Biura podróży zaczęły już takie wycieczki dla seniorów właśnie organizować, więc na pewno coś znajdziesz. Radziłabym tylko szukać wśród tych sprawdzonych i większych, a omijać te wszystkie biura krzaki, bo mogą oszukiwać.

Gość misia-a
mysle ze po sezonie czyli pazdziernik sa male szanse na wycieczki pelne dwudziestolatkow ktorzy studiuja lub pracuja w tym czasie (wiekszosc). Najlepiej isc do biura podrozy i popytac o takie rodzaje wycieczek oni powinni wiedziec z poprzednich lat gdzie i kiedy jezdzi mniej wiecej taka grupa wiekowa jak twoja mama :)

Gość Uio do Blastka
spierdalaj

Gość tak sobie mysle.. ...
albo moze do jakiejs miejscowosci uzdrowiskowej? Gdzies do centrum spa, zeby oprocz zwiedzania miasta i spacerow miala zapewnione masaze, relaks, kapiele w wodach termalnych itp. sprawy, to zarazem wypoczynek i dla zdrowia dobrze. :) A tez wydaje mi sie, ze z takich wyjazdow korzystaja bardziej ludzie w statecznym wieku, bo mlodziez wybiera raczej miejsca, gdzie jest duzo imprez i duzo sie dzieje.

Gość do Uio
Po jaką cholerę chcesz dać mamie prezent ? Przecież to nie twoja mama. Ta kobieta wzięła cię z domu dziecka.

Gość 001-23
Takie miejsca typu spa czy uzdrowiska to b. dobry pomysł. Biura podróży też już organizują takie wypady. W Neckermannie jest coś takiego jak SeniorTravel - to jakaś nowość, więc musisz na ich stronie sprawdzić. Na szczęście seniorzy przestają być wykluczani poza społeczeństwo i jest dla nich coraz więcej atrakcji. A taki prezent tak btw to super pomysł :)

Gość Angel_Eye_38
Uio :) może ja pomogę bo widzę że kilka osób robi sobie tutaj żarty. Moja mama pomimo 60 lat jest pełna życia :) ostatnio zapisała się na uniwersytet 3go wieku. Możw wyślesz mamę na wycieczki dla tzw "Seniorów" czyl dla ludz po 50tce? Wiem że neckermann coś takiego organzuje. Mam nadzeje że pomogłam

Gość Angel_Eye_38
Uio. Może ja ci pomogę bo widze że kilka osób robi sobie tutaj żarty. Moja mama pomimo że jest po 60tce to jest pełna życia. Ostatnio zapisała się nawet na uniwersytet 3go wieku. Może wyślij mamę na wycieczkę dla "Seniorów" czyl osób po 50tce. Chyba Neckermann coś takego organizuje. Mam nadzieje że pomogłam

Gość Uio
Tak, żartownisiów nie brakuje :( Dzięki za pomoc, na stronie znalazłam kilka informacji, jutro zadzwonię i zobaczymy jak jest z terminami. Muszę jeszcze tylko mamę podpytać, który kierunek ją najbardziej zainteresuje :) Dzięki :)

ja swoją wysyłam w październiku do kopalni soli , będzie miała koleżanki w swoim wieku, powietrze z jodem i różne zajęcia głównie sportowe....