Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emulsja13

Chude, czy z krągłościami?

Polecane posty

Gość mllll
165cm i 50kg to chudzielec. 54-55 mysle byloby ok

Gość skoro my faceci
po prostu dziewczyna troche ma boki i oczekuje tutaj odpowiedzi od kogos, ze takie tez sa cool, najlepiej od jakiegos wysokiego chlopaka

Gość emulsja13
własnie mam mnóstwo kompleksów ;D w sumie to pesymizm mi sie wylewa uszami, próbuję się trochę pocieszyć. bo ona jest bardzo ladna, uważam, że duuużo ładniejsza ode mnie, choć znajomi mowią inaczej. no i ona jest niska i chuda. a ja jednak nie do końca. i chłopak na którym mi zależy i ktory był mną zainteresowany i starał się w jakiś sposób 10 miesięcy - kręciliśmy, ale byłam zbyt niedostępna, poszedł do niej, bo ona nie była niedostępna, i wręćz przeciwnie sama się mu ciągle narzucała. non stop. i w końcu ze mnie zrezygnował.

Gość skoro my faceci
jak do niej poszedl, to musiala byc jednak podobna do Ciebie :) ja tez wole niskie i chude, to jest kobiece moim zdaniem

Gość skoro my faceci
tak to prawda. tak dlugo udawalas niedostepna, a w zamian dawalas chcialas mu dac taka figure??

Gość mllll
niskie i chude nie jest kobiece, tylko dziecinne... kobiece jest wysokie, szczuple (nie chude) i z talią

Gość skoro my faceci
bez tego "dawalas"

Gość skoro my faceci
wysokie sa dobre dla mezczyzn 185+ i nie ma co sie klocic, 180- wybierze ta ponizej 170 i to nic zlego. nie powinno byc zadnego sporu. autorka tez znajdzie kogos dla siebie, zapewne podobnego, z boczkami :)

mimo, ze jestem kobieta to jedno mnie w dziewczynach dziwi.. w swoich zachowaniach sa nieszczere i potem cierpia. co niektorym przydalo by sie troche wiecej swobody w zyciu i po prostu brania to na co ma sie ochote. zapomnijcie o dyrdymalach a wszystko bedzie prostsze. polecam wrzucic na luz.

Gość skoro my faceci
dlatego sie mowi, ze dziewczyny sa skomplikowane. ja wybieram te mniej i w ladnym opakowaniu, oczywiscie nie głupie

Gość mllll
pewnie masz racje, ja mam powyzej 185 i choc moge przyznac, ze niska dziewczyna jest ladna to nigdy nie bedzie mi sie tak podobac jak wysoka:)

Gość bijanse :)
ja mam 160i 60 kg i mam duuuze powodzenie bo mam ładną twarz i jestem wpozo babka ... nie mam kompleksow ..podobam sie sobie i juz !! nawet jak dziewczyna jest piekna a ma kompleksy to moze nie miec powodzenia bo kto chcial by sluchac tych pierdul

Gość bijanse :)
przestan sie zamartwiac pierdolami ... ciesz siezyciem ...moze w nastepnym wcieleniu bedziesz modelka :) tzreba sie cieszyc tym co sie ma!!!! ( ja sie ciesze , ze jestem zdrowa , mamco jesc i nie zyje w afganistanie gdzie jest wiecznie wojna) !!!

Gość koksik z zamiłowania
bijanse ---- dobrze gadasz... ja mam 180cm i waze 95 kg i wole okrągłe dziewczyny bo taką chudzinke bym zgniótł .hehehehe :)

Gość skoro my faceci
dobre podejście. :)

Gość emulsja13
heej, ja mam kompleksy, ale nikomu nimi glowy nie zawracam, a juz na pewno nie osobie na ktorej mi zalezy. a ja jemu sie podobalam, naprawdę, nawet kiedys komus powiedzial, ze jestem bardzo ladna i bylismy naprawdę blisko, tylko bylam wlasnie zbyt niedostępna a raczej niezdecydowana, ale tak naprawdę bardzo chcialam, sama siebie nie rozumiem i teraz żałuję, bo go kocham. PS. nie mam boczków, co się tak na nie jparliście? ;D

piszesz, ze bylas niezdecydowana a tak naorawde bardzo chcialas"- ja sie nie dziwie facetowi, ze w koncu mu sie odechcialo twoich humorow. nikt nie lubi sie babrac w problemach. dlatego zdecydowane i jak to kreslasz "dostepne" dziewczyny maja latwiej.