Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felicita111111

mój chłopak spotkał się z byłą!

Polecane posty

Gość felicita111111

Była mojego chłopaka pisała do niego już od jakiegoś czasu, mówił mi o tym. minął jakiś czas i przyznał mi się ,że się z nią spotkał. Nie spodobało mi się to zwłaszcza, ze powiedział mi o tym po fakcie.Tłumaczył mi, że zrobił to po to, zeby jej wytłumaczyć, aby już do niego nie pisała bo on ma dziewczynę . Stwierdził ,że powinnam być mu wdzięczna za to. Ale czy musiał się z nią spotykać?? Nie mógł po prostu ignorować jej smsów?w końcu by jej się znudziło. Podobno widzieli się pół godziny i próbowała pocałować go na tym spotkaniu, ale on się nie dał. Nie wiem co o tym myśleć...jak sądzicie czy postąpił fair?

Gość ojojojojjjjjjj
Spotkał się z byłą za Twoimi plecami a Ty masz mu być wdzięczna? Hahahahaha dobry jest :) Zamiast zadzwonić do niej i opieprzyć, żeby dała mu spokój Przestań, jakis kompletny niewypał z niego

Gość wnioskuje....
i jeszcze chciala go pocalowac ale sie nie dal.....:D:D:D:D.....jakos mu nie wierze....robi z ciebie idiotke a ty mu wierzysz....

spotkal sie bo chcial sie spotkac a juz bankowo cos do niej czuje skoro: odpisuje na smsy, umawia sie na spotkania, dopuszcza do sytuacji intymnych a powiedzial Ci po ma wyrzuty sumienia

Gość Nasilamika
Mialam podobnie z moim chlopakiem.wlasciwie powiedzial mi cos w tym stylu co twój i wierzy mi zrobił to zeby sie asekurować w razie czego.moj kolega wszystko widział i do pocałunku jednak doszło a chłopak sie przed tym wcale nie bronił.tak ze bądź czujna

Gość Nasilamika
I jeszcze sie głupio tłumaczył ze to ona go napastowala i siłą go pocałowała

Nasilamika I jeszcze sie głupio tłumaczył ze to ona go napastowala i siłą go pocałowała biedaczek:)

Gość emi27l..
przyjebie tej od wróżb

Gość kiepsko wnioskujesz........
" wnioskuje.... i jeszcze chciala go pocalowac ale sie nie dal..... .....jakos mu nie wierze....robi z ciebie idiotke a ty mu wierzysz...." idiotki to takie jak ty:D pewnie sama masz na sumieniu jakies sciemy i zatajanie. macicie ludziom w glowach.... zenada.

Gość tylko nie nerwowo
rozumiem ze sie zaniepokoilas ta sytuacja. Ale byc moze niepotrzebnie, i jesli twoj facet mowi prawde co do powodow spotkania i jego przebiegu, to wrecz przeciwnie, powinnas poczuc ulge, bo niejedna z nas marzylaby, zeby jej facet tak sie z byla rozprawil. Ale ty mu nie wierzysz do konca, a na to juz nie ma rady. Zastanow sie tylko, czy on ci faktycznie daje powody do takiej nieufnosci czy tez moze twoje podejrzenia to zwykle czarnowidztwo. Jedyne co mozesz zrobic, to uznac ze on mowi prawde, wyluzowac sie i cieszyc sie zwiazkiem. Piszesz ze on ci mowil ze do niego pisala, jesli bedziesz mu robic teraz jazde, to nawet jesli napisze w przyszlosci, on ci sie do tego nie bedzie przyznawal. Jezeli podejdziesz do sprawy spokojnie i racjonalnie, to on nie bedzie sie bal otwarcie mowic tobie o tym co sie dzieje miedzy nim a jego byla, tzn czy dalej, mimo tego ze z nia pogadal, ona pisze do niego. Bedziesz miala mozliwosc obserwowania, jak on sie zachowa wobec niej nastepnym razem, i wtedy mozesz dopiero wyciagac wnioski co do jego prawdomownosci.