Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olusia malusia

On się za mało myje

Polecane posty

Gość olusia malusia

Czasami czuje jak mojemu chlopakowi smierdzi z ust wtedy daje mu gume do zucia ale to na krotko pomaga. Niedawno wprowadzil sie z rodzina do nowego domu nie maja tam jeszcze prysznica ani wanny wiec zapewne myje sie w misce i robi to chyba za malo dokladnie bo poprostu czesto czuc od niego dziwne zapachy. Odrzuca mnie to nie milosiernie. Do tego dzisaj rano mama weszla do mojego pokoju po tym jak on wyszedl do pracy z tekstem ,, Boze jak tu smierdzi starym capem'' :D:D:D.

Gość olusia malusia
Poradzcie cos jak dyskretnie mam zwrocic mu uwage zeby sie wiecej mył

Gość wystaw go na balkon
na godzinkę drania nago,niech choć się trochę przewietrzy,hahaa

Gość Malik123
Hej kobietko dziwie sie że Ty jeszcze to wytrzymujesz zamiast go poinformować o problemie bo widac sam go nie umie albo nie chce rozwiązać .Poza tym jak mozna przyjść do dziewczyny i śmierdzieć przeciez to tak jakby mu nie zalżało na tobie

Gość olusia malusia
Prosze go przed spaniem zeby poszedl wziasc prysznic do lazienki to slysze ze on sie umyje zaraz w umywalce w toalecie. :(

Gość wnioskuje....
zaproponuj mu kapanie u ciebie.....a wrecz go zmus i wyrzucaj z pokoju by poszedl sie wykapac. Powiedz ze wiesz jaka ma syt. i nie ma problemu by ten czas bral u ciebie prysznic. I ze twoi rodzice nic przeciwko nie beda mieli.....

Gość olusia malusia
juz mu to mowila to on do mnie z pytaniem a co smierdze ???? wiem ze jak mu powiem ze tak to sie obrazi na maxa

Gość fkgsgsjgjs
Jesli on woli po calym dniu umyc sie w umywalce:O zamiast wziąc prysznic, na dodatek jest u dziewczyny, gdzie przypuszczam spi tez, to Ty nie wiesz jeszcze z kim masz doczynienia...??? z brudasem!

Gość fkgsgsjgjs
on sie obrazi..? to Ty sie powinnas obrazic, ze Ciebie nie szanuje taki brudas smierdzacy..moze che sie jeszce kochac? :O

Gość fkgsgsjgjs
Jedno Ci powiem, jesli teraz on jest taki, to bedzie jeszcze gorzej jesli bedziecie zyli razem, wtedy dopiero zobaczysz jakiego masz "swietnego faceta"

Gość fkgsgsjgjs
no i jak tu w ogole myslec o seksie z takim. np miłosci farncuskiej :O az mnie obrzydza sama mysl...

Gość wnioskuje....
to ty sie tez obraz ze sie obrazil o czystosc. Nastepnym razem powiedz ze smierdzi i tyle.......

Gość numa numa
Olusia a moze Ty z moim exem jestes hahahha :P

Gość fkgsgsjgjs
bardzo sie brzydze smierdzacymi, brudnymi ludzmi... no taka jestem wredna..

Gość fkgsgsjgjs
Jesli teraz dziewczyna to przemilczy i za niego wyjdzie, to predzej czy pozniej mu to wykrzyczy i nie bedzie sie wstydzic, pewne jak w banku :).. tyle, ze bedzie troszke za pózno na zmiany... bo dzieci , wspolny dom, kredyt itp...:)

Gość olusia malusia
up