Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -pawełek lat 21 łódź-

Oceńcie mnie !!! Co o mnie myślicie ?????????

Polecane posty

Gość -pawełek lat 21 lódź-
migotunia u mnie jest ciężko z tą nieśmiałością. Ty podpierałaś ściany a ja często byłem bity w szkole. W technikum byłem tylko nielubiany i uwierz mi że wtedy uważałem że mam cudowne życie że nikt mnie nie rusza i mogę spokojnie napisać klasówkę. Teraz wiem że to też nie życie było bo potrzeba mi znacznie więcej. Potrzebuję mieć przyjaciela i ukochaną. Może na dziewczynieaż tak strasznie mi nie zależy bo wiem że teraz nie zasługuję na to i nie mam szans ale ktoś kto by ze mną zechciał pogadać czasem pzydałby się :( Nikogo nie mam prócz rodziców. Rodzeństwa nie mam. Do tej pory praktycznie z nikim nie rozmawiałem z mojego wieku :D Trudno uwierzyć ale taka prawda

Gość kiciaa545
wyściskałammmmmmmm ;) na pewno znajdziesz fajną dziewczynę :D trzymam kciuki

kurdu bydzia Ale przynajmniej masz wolność , znajomych. Ja tego nie miałem nigdy , to pierwsze odzyskałem w technikum ale tego drugiego nadal nie mam.

kicia , ja Ciebie też ściaskam mocno i przytulam ;) Nie spodziewałem się że tak wszyscy mnie tutaj miło potraktują. Zaskoczony jestem że tyle serca ludzie mają, aż łezka się kręci :) Nawet rodzice tyle wsparcia mi nie dawali , z resztą nie mieli podstaw bo nie mówiłem im jakiem mam życie w szkole. Gdy przynosiłem kiepskie oceny to były awantury i to jeszcze bardziej mnie załamywało. Ledwo żyłem w gimnazjum , naprawdę nie jedna osoba by skończyła ze sobą na moim miejscu wtedy. Teraz przynajmniej jestem silny psychicznie i wszystko zniosę.

No może mnie nikt nie bił, ale zato wysokie ładne dziewczyny nie raz dały mi popalić. Nie mogę nawet zdać prawa jazdy, bo w Bydgoszczy pełno młodych egzaminatorek i jak podchodzę do takiej zdawać egzamin, to ona od razu zła że kurdupel chce mieć prawko i od razu mnie oblewa. A jedna to powiedziała że nawet jak dobrze pojadę to i tak mnie obleje, bo z takim wzrostem nie powinienem prowadzić samochodów :( Ponadto ilekroć mija mnie jakaś ładna wysoka dziewczyna z dużymi stopami, to od razu najchętniej by mnie wyzywała że taki mały jestem i że mam mniejsze stopy od niej. :(