Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SłodkiZapachMalinowejSzminki

Byłam prostytutką miałam około 40 facetów

Polecane posty

Przez pół roku :) Zmusiła mnie do tego sytuacja losowa, to ja wybierałam ich na czatach internetowych, chciałam by faceci nie mogli mnie mieć na własność, przy sobie, lubiłam ich podniecać a żeby wiedzieli że będą mogli być ze mną tylko w sferze seksualnej, ze to się skończy i nastąpi próżność, pustka , samotność, lubiłam ich wzrok na sobie. Obecnie jestem porządną kobietą, przeżycia traktuję jako przygodę, nikt nigdy nie pomyślałby że taka byłam :) Szukam fajnego inteligentnego faceta niekoniecznie z kasą :P I nikt nie wie tej tajemnicy tylko ja :P

nie przez pół roku na tym koniec :P :D

Gość ty kuuuurwooo
żalisz się czy chwalisz>?

a tak napisałam :P

Gość gafaaaa
... daj sobie spokoj jestes zwykła k...

brawo i tak ma byc:-)) ALE COS SLABE BRANKO MIALS JAK TYLKO 40 facetow MIALAS; ale co zawsze juz wiesz na porzyszlosc jak faceta oczarowac, twoj plus wielki,ale nigdy sie nie wydaj z tego, twoje zycie

Gość fajnego i inteligętnego ? hahe
Szukaj męskiego kurwiarza który ma taki sam przebieg jak ty :D Żaden mądry facet cię nie weźnie bo twoja cipsko ma wszystkie odmiany Hivów Aidsów i innych nieuleczalnych chorób lafiryndo ;)

hrabianka75 byłam ciekawa dlaczeo faceci zdradzaja teraz wiem :) potrafie odróżnić babiarza od porzadnego, posiadam ciekawe doswiadczenie erotyczne mialam 40 bo to ja wybierałam i dbalam o czystosc oraz by sie niczym nie zarazic nie zgadzalam sie na wszystko czego chca tylko na to czego ja chcialam :D :P

hmmm... mozecie pisac co chcecie :) nikt mi nie nabierze tego co wiem o was panowie :) :P wiem jakie macie techniki kłamania kobiet :P i zaden facet nie bedzie w stanie mnie okłamac ani zdradzic :)

Gość ty kurwoooo
ale każdy był w stanie Cie przelecieć, to żałosne chwalenie się jaki ma się przejazd cipska

Gość the only girl in the world
ale nie masz wyrzutow sumienia? nie czujesz ze cos jest nie halo? nie wiem jak cie oceniac..moze faktycznie to spoleczenstwo jest przewrazliwione....

powtarzam ze nie kazdy byl w stanie mnie przeleciec bo jak mi sie nie spodobał jechałam z powrotem do domu :/ :) miałam wyrzuty sumienia ale głównie byłam ciekawa czemu faceci zdradzają i jakie mają techniki manipulowania i kłamania kobiet i teraz posiadam ta wiedzę, wiem czego im brakuje w małżenstwie potrafie rozpoznac faceta tory jest ok a ktory jest zwyklym babiarzem :)

czasami jak powiedziałam ze chce 600 zł za numerek bez zadnych dodatkow i eksperymentów to sie zgadzali hehe :D :D byłam ciekawa ile najwiecej mogą zapłacic normalnej lasce i to było 1200 zł za numerek :P :P zastanawiałam sie wtedy ze za taka sumie mogły zonie kupić niezły pierscionek :o

Gość lekooomankaa
tak tak szukaj dalej usprawiedliwienia dla kurwienia się ;)

no okej moze i posiadasz techniki, ale na zycie nie ma przepisu, to tylko splot zdarzen i ludzi ktorych sie spotyka. nie ma regul . to jedno..a drugie, chodzi mi o to czy nie czujesz sie nie fair wobec siebie? tak szczerze? nie myslisz ze popsulas sobie karme np? duzo zarobilas na tym? czujesz ze jestes na plus?ale tak szczerze, bez usmieszkow....naprawde nie zalujesz?

i z zalem stwierdzam że 90 procent facetów to mięczaki i frajerzy trudno spotkac normalnego goscia :o ktory nie zdradza :P tgz prawdziwego mezczyznę

po części nie żałuję, a po części tak, miałam wyrzuty sumienia owszem, bo niektorzy zdradzali mnie ze swymi kobietami zonami było mi ich zal :( nie załuje tego ze sie dowiedziałam o technikach manipulacji kłamstwach itp wiem co kryje sie w meskim mozgu :) zarabiałam na tym około 4 tys miesiecznie czasami 3 tys to zalezy kiedy chciało mi sie umawiac na spotkania.

a jak wygladasz? jestes taka super zadbana babka czy zwykla z cellulitem i rozstepami? w sumie to ciekawe co piszesz..ja Cie nie oceniam. jesli czujesz sie z tym spoko i ze jestes dobrym czlowiekiem to tak pewnie jest. :)

aha a nie balas sie ze Cie ktos zgwalci albo nie zapalci? nie balas sie chorob? czemu wogole sie na to zdecydowalas?

Gość choco loko
jestem ciekawa jakie to techniki kłamstwa i manipulacji ? napiszesz coś?

prawie każda kobieta ma chociaż niewielki cellulit ja także :) jestem naturalna blondynką, drobną :) zasada była jedna na spotkanie szpilki ładny makijaż fajny zapach :) bajerowanie :D inteligentna rozmowa :) bałam się chorób wiec zabezpieczenie zawsze ze strony faceta :)

aha jeśli chodzi o zapłatę to zawsze kasę brałam na początku :) i spotykałam się w hotelach albo w dzień w lesie :P zawsze patrzyłam kto na spotkanie przyszedł - jeździłam swoim autem i lukałam :P

Gość 25-letnia zielonooka brunetka
A techniki manipulacji? Powiesz nam?? DLaczego autorko postanowiłaś skończyć z prostytucją?

był jeden taki ktory potrafił zadzwonic do kobiety - zony w ciazy gdy był przy mnie i mowic- koteczku kocham Cie jak nikt na swiecie jestes moim skarbem wiesz :D :D facet ktory mowil zonie ze jedzie na delegacje do innego miasta a był ze mną twierdził ze zona nie chce sie z nim wcale kochac, ze nic do niego nie czuje, ze ona go nie docenia :P

kurde pisze ze chcialam sprawdzic jacy sa faceci i jak odroznic babiarza od normalnego goscia, kasa byla zemsta z mojej strony bawiłam sie nimi a oni skakali jak im zagraam :)

Gość czytam co piszesz i nie wierze
ze istnieja takie idiotki:O ze sie kur.wilas to jedno, ale TY sie cieszysz,ze faceci zonaci, dzeiciaci, z kobietami w ciąży z Tobą zdradzali swoje żony:o to chore i zycie napewno odda CI za to niezle po dupie:] poje.bana dziw.ka!!!!!!!!!!!!!!!!:D:P

Faceci tworzą swiat ktory jest nasycony wieloma obrazami , kreując już konkretną wizję w głowie kobiet. faceci nie mysla na sposob romantyczny.

tak z tego powodu mialam wyrzuty sumienia :o ale chcialam cos zrobic z takimi facetami. tzn nauczyc ich czegos, gdyby nie zrobili tego ze mna zrobli by z inna faceci czesto klamia kobiety, dziewczyny, potrafia spotkac sie na 15 min z inna i ja zdradzic w ich wlasnym mieszkaniu, sadza ze kasa zalatwi wszystko

ja także mam takie zdane jak wy ze nie powinnam była. wiem ze to bylo złe :P fakt faktem ze teraz moge pomoc wiekszej ilosci kobiet.