Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyuioppoiuytrewq

Wreszcie się odczepił z tym gadaniem o dziecku

Polecane posty

Gość huko
Durne pizfy do rodzenia dzieci i garow a nie tu farmazony wypisywac

Gość krodkodyl dandi
ja też nie chcę mieć dziecka z wielu powodów, wygląd też ma znaczenie, przede wszystkim zaś z powodu tego, że nie chce brać na siebie takiej odpowiedzialności za cudze życie Kim jestem, aby sprowadzać kogoś na taki podły świat bez jego zgody ? :) Nie wiem wydaje mi się, ze na dziecko powinny się decydować osoby dojrzałe i mądre Ale niestety wiele kobiet robi sobie dziecko, bo chce mieć swoją fasolkę i już Podejście egoistyczne, niedojrzałe, takie też potem wychowanie dzieci. Nie dziwne potem, że ziemie zalegają popaprani ludzie z problemami i pojeby :)

Gość zastanawiam się po co te osoby
które nie chcą mieć dzieci i tego nie czują wchodzą na forum o ciążach i macierzyństwie. Jeśli nie chcecie to ok, ale czemu się tym chwalić na prawo i lewo? Ja chcę mieć dziecko i nie wrzeszczę tu na wszystkich topikach, że chcę. Po porostu wchodzę, czytam, zdobywam jakąś tam naukę być może, czasem się wypowiem. Ale żeby tu przychodzić tylko po to, żeby powiedzieć że nie chcę dziecka (nawet nie będac w ciąży). Trochę żal...

Gość zastanawiam się po co te osoby
nie chcecie to nie miejcie i tyle, nie muszą wszyscy o tym wiedzieć

Gość ciaza nie musi szpecic
kazdy co chce, kiedys nie chcial - normalne

Gość mamciaaaaa
Dziecko daje tyle miłości, o której nigdy się nie przekonacie że nie można sobie tego wyobrazić przed ciążą. Dziecko zmienia kobietę i to jest piękne. Życie bez dziecka jest NUDNE i zawsze czegoś brakuje. Nawet jeśli zaprzeczycie to w głębi duszy kiedyś to poczujecie. :) Powodzenia. A facet może sobie zrobić dziecko na boku, nie jeden był taki przypadek.

Gość to prowokacja przeciez
a wy juz swoje ;/ olejcie pustaka