Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasik00

Wellastrate Straightening System Intense.

Polecane posty

Gość Kasik00

Czy ktoś kiedykolwiek używał tego specyfiku? Jak tego używać? U nas w polsce jest on niedostępny do kupienia, dlatego zamówiłamprzez eBay, ale nie umiem za bardzo angielskiego i nie za bardzo wiem co robić. Czy ktoś kiedyś używał i wie? Jeżeli tak proszę o pomoc, krok po kroku jak i co, ale w krótkich punktach ^^

Gość Kasik00
Tak, niby prostuje włosy na kilka miesięcy czy tam na jakiś czas, ja nie mam kręconych ... mam po prostu siano! Ni to to się kręci ni to proste tylko takie niewiadomo co, męcze prostowanicą a to je niszczy więc zakupiłam co by niszczyć mniej xDD A na ulotce to dużo tego ... Ale tak: 1. Preparation: Hair analysis and selection of the appropriate Wellastrate variant (tutaj jest tabela o rodzaju włosów i ile trzeba to coś trzymać na głowie). Beginning at the neck, divide the dry hair and working from stand to stand, apply a sufficient quantity of Wellastarate Prep Cream (nie mam takiego ? Mam Wellstrate straightening cream intense i Neutralizing Emulsion) should be distributed, especially onto porous lengths and ends. 2. Straightaning: Fill a non-metalic bowl with the appropriate variant (mild or intense) of ready-to-use Wellastarte Straightening Cream and apply carefully with a brush, working from stand to stand (aprox.1cm wide) at a distance of approx 5mm from the head. Comb through just once and carefully with a large-toothed comb. 3. Tutaj znowu ile to trzymać na głowie The hair must not be covered during the development time. Please take into account the fast that the product is already starting to take effect during the application pariod and check progress - tyle ile mam to trzymać na głowie. After the development time has elapsed, comb through the hair once again with large toothed comb, then rinse out the Straightening Cream throughly and press out any excess moisture with a towel. 4. Preparation and use of the straightenieng iron: Apply Wellastarte Hot Iron Fluid evenly onto the damp hair working from stand to stand and blow-dry hair afterwards. 5. Tu coś o prostownicy ale to rozumiem. 6. Neutralizing: Fill up the applicator with ready-to-use Wellastarte Neutralizing Emulsion using the same quantity as that of Wellastate Straightening Cream used previously, and apply carefully working from stand to stand. Comb the hair straight and allow the Emulsion take effect for 10 minutes Shampoo the hair afterwards and rinse out throughly. 7. Post-treatment: Distribute a sufficient amount of Wellastarte Straight Saver evenly into the damp hair and allow 3 minutes for it to take effect. Rinse out throughly afterwards and then continue hair treatment in the usual manner. Ale dobra tu jarze, żeby powtórzyć nie wczesniej niż po tygodniu i takie tam. Jak pisałam w opakowaniu było tylko Wellastarte Neutralizing Emulsion i Wellastrate Straightening cream intense.

o kurde sporo tego nie chce mi sie tlumaczyc :) To co google mowia masz nizej:) 1. Przygotowanie: Analiza włosów i dobór odpowiedniego wariantu Wellastrate (TUTAJ żartem tabela o rodzaju włosów i do Ile trzeba cos trzymać Na głowie). Zaczynając od szyi, podzielić suche włosy i działa od stoiska do stoiska, zastosowanie odpowiedniej ilości Wellastarate Prep Cream (NIE mam takiego? Mam Wellstrate intensywny krem do prostowania i neutralizujące Emulsja) powinny być rozdzielane, zwłaszcza na porowatych długości i kończy. 2. Straightaning: Wypełnij non-metalic miski z odpowiednim wariantem (łagodne lub intensywne) gotowych do użycia Wellastarte i zastosować krem do prostowania starannie szczotką, roboczych od stoiska do stoiska (aprox.1cm szerokości), w odległości ok. 5mm z głowy. Przeszukiwać tylko raz, a dokładnie z dużą zębami grzebienia. 3. Ile znowu TUTAJ aby trzymać Na głowie Włosy nie muszą być pokryte w okresie rozwoju. Proszę wziąć pod uwagę szybki, że produkt jest już zaczynają obowiązywać w pariod aplikacji i sprawdzić postępy - Tyle Ile mam się trzymać Na głowie. Po upływie czasu rozwoju, przez grzebień do włosów po raz kolejny grzebieniem z dużymi zębami, a następnie wypłukać dokładnie Krem do prostowania i naciśnij na nadmiar wilgoci ręcznikiem. 4. Przygotowania i wykorzystania żelaza straightenieng: Zastosowanie Wellastarte Hot Iron Fluid równomiernie na wilgotne włosy roboczych od stoiska do stoiska i blow-suche włosy po jej zakończeniu. 5. Ale cos tu o prostownicy do Rozumiem. 6. Neutralizujących: Napełnij aplikator z gotowym do użycia Wellastarte neutralizujące Emulsja przy użyciu tej samej ilości jak w Wellastate prostowania Cream wcześniej używany, i stosować ostrożnie roboczych od stoiska do stoiska. Uczesz włosy proste i pozwala Emulsja życie przez 10 minut Szampon do włosów i później dokładnie wypłukać. 7. Po leczeniu: Rozpowszechnianie wystarczającej ilości Wellastarte Straight Saver równomiernie na wilgotne włosy i pozostawić 3 minuty to w życie. Potem dokładnie wypłukać, a następnie kontynuować leczenie włosów w tradycyjny sposób Listen Read phonetically Dictionary - View detailed dictionary

Gość Kasik00
A no dzięki ^^ Może jakoś dam radę, na razie wypróbuję na kosmyku co by nie było ^^

Daj znac czy cos dalo bo ja tez bym z checia cos takiego zrobila sama mam dosc prostowania co chwile ;/

Gość Kasik00
Najlepiejby było jakbyś podała namiary, bo jak ja sama zrobiłam to nic nie dało xD Pójdę do fryzjera, i zapytam czy wiedzą jak tego używać i zapewne nie będzie to dziś tylko gdzieś pojutrze czy coś.