przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 ślepe jesteście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Wrzesień 10, 2010 przystojniak pokaz fotkę i później pytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 pokazałem nie raz pewnie widziałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdgfdga Napisano Wrzesień 10, 2010 "ślepe jesteście?" No właśnie na tym polega problem, ze nie są ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Under Twenty 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 Głupio sie pytasz. Twoje afrykańskie usta jak muzin :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Wrzesień 10, 2010 jeszcze nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 nic mi nie brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barabarabab Napisano Wrzesień 10, 2010 jak sie pyta to pewnie nie widziala, wiec zapodaj jeszcze raz albo sio..! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thtrtr Napisano Wrzesień 10, 2010 Brakuje Ci kobiety :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Masz wary Napisano Wrzesień 10, 2010 Jak u 100 letniej lodziary i wyglądasz jak te debile z ekipy z new jears :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena p 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 przystojniak twój problem jest taki że masz mnienamie o sobie duże a jestes mocno przeciętny... po prostu wyżej srasz niż dupe masz ;) bez obrazy oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Under Twenty 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e11c1beb4e1cad39.html ów przystojniak :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 Dzięki Under Twenty. Teraz wszyscy będą mieli problemy z zaśnięciem :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 zazdrosne mochery:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barabarabab Napisano Wrzesień 10, 2010 sorry troche masz malpie usta, takie jakies wydymane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Under Twenty 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 Mogłam umieścić info przed ze otwarcie linka może spowodować nagły zawał lub utratę przytomności... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena p 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 wydymane meskie usta hehehehehehe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaahahaha jak malpeczka Napisano Wrzesień 10, 2010 :D gdzie sie podziewales kiedy ewolucja szalala? :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Under Twenty 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 moze wstrzykiwał sobie silikon w usta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Wrzesień 10, 2010 a to już widziałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 Jesssoooo....przystojniak dziwne jest to, że wiele osób nie załapalo jeszcze, że to zdjęcie nie jest Twoje:-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarownica paskudna 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 Przystojniak - moim zdaniem nie jesteś taki zły, chociaż na 8 cud świata też nie wyglądasz :p Mógłbyś popracować trochę nad samokrytyką ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena p 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 Chantalka oo wypraszam sobie :/ ja od poczatku mówiłam że to nie jego fotka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 rozczaruję was. To moje skromne lico a nie czyjes:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A nie pomyslalas chantalko Napisano Wrzesień 10, 2010 Ze skapneli sie,ale maja to w dopie? Na tym polega ta zabawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena p 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 przystojniak a zaakceptujesz mnie w znajomych na nk? :) wtedy ci uwierze że to ty.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 Skoro mają to w doopie to po co to zaangazowanie w krytyke ust i ogólną ocenę. Nie wyczułam w tym obojętności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 niestety, nie uznaję nk bo to dla ciot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena p 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 a facebook? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 usunąłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach