Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleonoressa

czlonek 28 cm, co robic?

Polecane posty

Gość eleonoressa

dziewczyny poznalam fantastycznego chlopaka, nie doszlo miedzsy nami jeszcze do zblizenia.on ostatnio w rozmowie napomknal, ze jego penis ma 28 cm!!!przerazilam sie bo moi poprzedni partnerzy mieli polowe!Czy ktoras z was spotkala sie z takim przypadkiem?

Gość eleonoressa
pomocy!!!!!!!!!!

Gość teneryfaaa1
najpierw sprawdź czy nie ściemnia :P

Gość eleonoressa
obawiam sie, ze on nie zmysla, nawet przez spodnie wydaje sie wielki.to dla mnie naprawde deuzy problem bo z wczesniejszymi partnerami odczuwalam lekki bol a mieli ok 15 cm.Nie chce go zostawiac z powodu penisa, bo jest naprawde pod kazdym innym wzgledem idealny. ale boje sie stosunku z nim kiedy do tego dojdzie!czy ktoras z was spotkala sie z takim roziarem?

jak Kali kochac...Kali opier... troche:P a tak na serio, niezly fake

Gość eleonoressa
przysiegam, ze to nie zart a wiec ten rozmiar jest tak duzy, ze az nie do uwierzenia przez nikogo? tym bardziej sie boje, myslalam ze ktoras moze miala doswiadczenie z takim i mnie pocieszy

Gość zomek
Opowiedz to swojej babci

Gość zimnahelga
28 to trudne do uwierzenia, ale jesli obwod ma ok to przeciez nie musi calego zanurzac wiec niewiem czego masz sie obawiac;)

ja mam 19,5 a kobiety piszcza i sie blokuja przed pelna penetracja...a co dopiero 28...aj nie weim..poprostu calego niech nie wsadza

Chentnie poczułbym tak wielkiego bolca w moiej Pupcii. Daj jakieś namiary gdzie on mieszka ?

żeczywiście ma sporego, ale myślę, że chyba jakoś dziwnie mierzył. W wojsku, jak odbijała nam palma, mierzyliśmy i facio miał dwa chwyty i łeb odkryty, ale był niepocieszony, bo miał miękkiego we wzwodzie, tak, że z włożeniem w ciąśniejszą piczkę, były problemy. Czy dał mu szczęście ten gigantyczny kutas, nie sądzę, do 50 lat roziód się trzy razy a ostatnio widziałem go z jakąś małolatą....

Jest jeszcze trochę literówek i interpunkcja też nie najlepsza :p ale za to, że się nie oburzyłeś, że się czepiam to Ci to Żeczywiście wybaczę ;)

Gość do tak szczerze
:D:D:D:D:D:D:D:D:D;)

:( Pomieszałeś sacrum z profanum :( Nie mam nic przeciwko jednemu ani drugiemu, ale nie lubię jak są razem :(

a ja lubię, bo uważam jak Salwatore Dali, że człowiek, to nie tylko piękno, ale także trup i gówno......

nie ma świętości, ludzie się tylko tak umówili, a to co twierdzi większość, wcale prawdą być nie musi.....

Oczywiście, że są to kwestie umowne :) Ale jeśli "za pomocą" czegoś się modlę to jest to dla mnie sacrum. I staram się tego nie bezcześcić :)

Gość Damski Krawiec
Co by nie było, to wykorzystaj okazję, by zobaczyć taki okaz na żywo i poczuć (choćby kawałek) takiego afrykańskiego okazu. Tylko kilka procent mężczyzn ma powyżej 20 cm. Może to jedyna taka okazja? A do tego - właściciel tego okazu to jak piszesz świetny facet... Idź na całość!

Gość zomek
Idzcie sie wszyscy leczyc. Zwlaszcza ty Pupciaaan, widze cie wszedzie gdzie jest slowo sex. To moja prywatna rada, mnie to rybka co ze soba zrobisz/zrobicie.

Gość zostawcie Murzyna
w spokoju to nie bedzie bolec a bedzie orgazm u murzyna