Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwooo

zima 2010/2011

Polecane posty

Gość iwooo

Wiecie może co będzie modne zimą 2010/11?? Chodzi mi o kozaki, kurtki, czapki :)

Gość kjkjkj
kurtki pilotki, sznurowane trzewiki, takie z wywiniętym futerkiem,

oj długo by wymieniać najlepiej poczytaj na necie. krótkim skrótem: - sznurowane buty we wszystkich fasonach przypominające glany ale bardziej delikatne jak i te na obcasie i botki - jazy - futra wszelkiego rodzaju futrzane kurteczki, bolerka, etole, szale - zwierzęce wzory panterka nawet w nadmiarze płaszcze w panterkę - marchewki, grube materiałowe leginsy, cygaretki choć większość i tak dalej nazwie je rurkami - bieliźniany look, koronki, gorsety, pudrowe kolory, body to hit sezonu - istotna zmiana w kolorach bordo żółty i pomarańcz, dalej pudrowe, zgaszone naturalne kolory jak np khaki, karmelowy, wielbłądzi brąz, - połysk modne będzie srebro i złoto i wrócą cekiny ogólnie według mnie są główne trendy to: militarny, bieliźniany - koronka, pudrowy, zwierzęcy, kwiaty, pomarańcze(w sensie koloru)

Gość Nedersi92222
z tym futrem to sie zgodze...w reserverd są boskie futerka z takimi pomponikami ja akurat mam czarne i jestem megazadowolona

Gość w skrócie SKÓRA SKÓRA SKóRA
to hit tego sezonu !!! prawdziweym przebojem mają byc skórzane i skóropodobne spodnie!!!

Gość a tak z ciekawośccci
a takl z ciekawości, czmu sprzedajesz te buty deichmana?