Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała_murzynka

czy mogę isc na wesele w balerinkach? jako gosc:)

Polecane posty

Gość biała_murzynka

czy to wypada? Pytam tutaj, bo chyba znacie weselne trendy najlepiej na forum;) To nawet nie są baleriny, a raczej czółenka na płaskim obcasiku,czarno szare, z elementami lakierowanej skórki, zapinane na kostce na klamerkę. Nie lubię butów na wysokim obcasie i nawet takich nie posiadam. W tych byłoby mi wygodnie tańczyć i czułabym się swobodnie:) mam do tego czerwoną sukienkę do kolanka z czarną koronką, i czarne dodatki. Czy jest taki trend ze wesela trzeba chodzic w szpilkach??

nopewnie, a co za problem, tylko zeby to trampki nie byly, idz w czym ciw ygodnie caa noic i poprawiny przed toba

Gość biała_murzynka
a nie będę wyglądała dziecinnie bez obcasów? Mam 23 lata:P

Gość kurrrewna
Grunt, żeby buty były "damskie". czyli nie jakieś unisex, trampki, wsuwy tekstylne czy coś takiego. Wysokosć obcasa jest totalnie bez znaczenia. Pewnie, ze w butach na obcasie wygląda sie zwiewniej, bardziej kobieco, a nie jak dziewczynka, bardziej elegancko, ale baleriny są ok. Tym bardziej jeśli nie umiesz sie poruszac na obcasach. Na pewno lepiej sie wyglada, pewnie stawiając stopy w balerinach, niż gibiac sie na wszystkie strony w butach na obcasie.

Gość ja zawsze mam balerinki
obojętnie albo na zmianę albo na "stałe" od początku :D i czuję się świetnie

Gość tuniamunia
I tu nie masz racji- wszystko zależy od tego jak dany but jest wyprofilowany. Jeśli podeszwa i boki są sztywne a balerinki posiadają taki leciutki obcasik to wszystko jest ok. Na przykład jak w takich bucikach http://www.tanisport.pl/Marisha/Sandaly_Ali_HDALIC/Product.aspx ja tam balerinki lubię i często w nich chodzę :)

Gość hsdah
"Baleriny noszą wieśniary"- odezwała się ta co ma gust nieziemski, ale Twoje wypowiedzi mówią zupełnie coś innego, bo osoba z klasą się tak nie wyraża. Co do balerinek- oczywiście, że możesz takie założyć, tym bardziej jeśli Ty czujesz się w nich świetnie:). Są też osoby które nie mogą chodzić na obcasach, więc balerinki są jak najbardziej na miejscu.

nie wypada. mozesz wziasc ze soba i do tanczenia zmienic. jesli nie lubisz szpilek ok, ale jest duzo innych ladnych butow w sklepach.

Gość okiuytr
Ja na swój własny ślub idę w balerinach, wiec myślę, że Ty jako gość jak najbardziej możesz zrobić to samo :). Pozdrawiam, dobrej zabawy życzę