Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowooo

czy ja wykonczylam swoj organizm?

Polecane posty

Gość anonimowooo

Od pazdziernika do maja moje zycie to byl jeden wielki stres...w pracy, na studiach no i ogolnie w zyciu uczuciowym... Moj dzien wygladal tak ze wstawalam o 7, lecialam na zajecia do szkoly, o 15 bieglam do pracy, w domu bylam po 22 i tak caly czas przez te miesiace... W ciagu miesiaca schudam 5kg(przy wzroscie 168cm wazylam 44kg), nie jadlam w ogole obiadow, zylam na samych zupkach z paczki itp. Bardzo malo spalam, czesto zarywalam nocki, bo musialam sie kiedys uczyc. Do tego pelno probloemow spadlo mi na glowe... Od ok grudnia zaczely mi wlosy wypadac...doslownie 40wlosow podczas mycia (mozliwe tez ze to przez to ze codziennie mylam rano wlosy i suszylam goracym strumieniem). Od tego czasu czesto choruje, slabo sie czuje, wlosy mi wciaz wypadaja...Myslicie ze mozliwe jest zebym do teraz odczuwala skutki tego trybu zycia, mimo, ze zmienilam wszystko od tego maja??

Gość wiem ze jestem krejzolem
na to wskazuje. zaczniej sie prozadnie odzywiac!

Gość anonimowooo
A co mi pomoze na te wlosy? Troche mni mi ich juz wypada bo chcac nie chcac musze sie lepie odzywiac i brac rozne witaminy bo jestem w ciazy. Co jesc na wzmocnienie wlosow i ogolnie lepsza kondycje organizmyu?

Gość zakuta koza
w ciąży nie powinnś łykać żadnych preparatów witaminowo-ziołowych bez konsultacji z lekarzem

Gość skaranie boskie
Na pewno to sa skutki poprzedniego trybu zycia. Nic niestety nie przechodzi bez echa. A i ciaza moze cie tez oslabiac. Ja w pierwszej ciazy czulam sie super. a w drugiej masakrycznie. Witamimy lykasz za zgoda lekarza? Tez mialam faze na zupki z torebki, przez prawie rok. Dorobilam sie zatwardzen i w konsekwencji hemoroidow. No i to mnie nauczylo dbac o siebie. Mowilas lekarzowi jakie zycie prowadzilas? To wazne.