Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania83ab

Kołysanki Prenatalne

Polecane posty

Gość Ania83ab

Witam, mam problem ze snem swojego bobaska i mam pytanie co sądzicie o kołysankach prenatalnych, warto kupić czy nie?? czy któraś z Mam uśpiła za pomocą tych kołysanek bobaska?? proszę o radę.

Gość monia.bak
Witam, Ja polecam, mojemu bobaskowi pomogły:)

Gość mammmmmma
sadzilam, ze prenatalne to w czasie ciazy ale sprobuj, moze pomoga, rozne dzieci lubia rozną muzyke

Gość monia222a
na tych kołysankach jest nagrane bicie serca oraz odgłosy środowiska prenatalnego dlatego właśnie nazywają się prenatalne i puszcza się je niemowlakowi w razie problemów ze snem. ja ze swojej strony polecam mojej małej Klaudii pomogły:)

Gość justyna.123
Witam, Ja ze swojej strony polecam, szukałam produktu opartego na badaniach i właśnie znalazłam te kołysanki, zadziałały w 100% pozdrawiam

Gość paulaaa1a
ja również polecam:)

Gość jakaś ja
a mozna je stosować przy juz 8 miesięcznym dziecku?

Gość justyna.123
tak, ja stosowałam do 9 miesiąca a potem już nie były potrzebne bo Adaś się w miarę uspokoił z płaczem w nocy:) pozdrawiam

Gość Ania83ab
powracam bo kupiłam i sama przetestowałam efekt jest zadowalający:))))) problem znikł:))))))))) pozdrawiam

Gość mellenae235
o tym mówicie? http://www.kolysankiprenatalne.pl/ moja siostra to kupiła dla swojej małej, na początku tak sobie, ale potem zauważyła, że na płycie są różne utwory, przetestowała wszystkie i wybrała jeden, który najbardziej przypadł córeczce do gustu i problem z zasypianiem zniknął:) ale najśmieszniejsze jest to, że jej mąż też przy tym zasypia jak małe dziecko! a miał poważne problemy ze snem, bo dyrektor dużej firmy i spore stresy w pracy

Gość kacha31krakow
ja mam muzykę bobasa o takie: http://www.muzykabobasa.pl/ córka ma 6 miesiecy a bardzo lubi tego sluchac .mam wszystkie tego częsci .na chomiku jest tego pelno.

Gość maja9423
ja mam kolysanki mini mini

Gość Kołysanki
Zapraszamy do wzięcia udziału w kampanii społecznej "Kołysanki z miłością". Akcja ma na celu odświeżenie tradycji śpiewania piosenek dzieciom. Wystarczy wysłać swoją propozycję tekstu na www.kolysanki.com.pl . Najlepsze propozycje zostaną wydane na wyjątkowej płycie, na której zaśpiewa Magdalena Różczka - twarz kampanii - oraz inni znani artyści. Dochód ze sprzedaży krążka zostanie przeznaczony na Klinikę Pediatrii w Centrum Zdrowia Dziecka. Razem ze sponsorem akcji - Ustronianka z Jodem - zachęcamy do wspólnego nucenia :) . Inne konkursy i nagrody także na naszej stronie facebookowej: www.facebook.pl/kolysanki .

Gość izma
witam , te kołysanki prenatalne sa naprawde świetne , oczywiście niech mamy nie spodziewają się że włączą taka kołysanke i dziecko natychmiast zaśnie , nieraz troszkę musi to potrwać . Jednak one bardzo uspokajają , również mamę a spokojniejsza mama= spokojne maleństwo . Moja najmłodsza córeczka od narodzin słuchała tych kołysanek , teraz ma dwa latka i znowu kłopoty z zasypianie , tuz przed snem jest najabrdziej wszystkiego ciekawa , znowu zaczęłam jej właczać , naprawdę one są świetne i to nie tylko dla maluszka , również dla rodziców i dla starszych dzieci . polecam

Gość Kolysanki
Kochani, wyłoniliśmy już 9 zwycięzców. Zostało jeszcze jedno miejsce. Wystarczy napisać tekst kołysanki na naszym fanpage'u do podkładu nr 9 i zebrać jak najwięcej kliknięć "Lubię to!". Laureat będzie mógł nagrać charytatywną płytę razem z Magdaleną Różczką. Zapraszamy wszystkich na www.facebook.pl/kolysanki :).

Gość terrlentinka
ja szukam muzyki dla dziecka w pierwszychmiesiacach zycia

Gość Kołysanki
Kochani, wybrano 10 najlepszych uczestników konkursu :). Aktualnie trwa nagrywanie charytatywnego krążką. Niedługo będzie można zobaczyć relację ze studia. Cały czas zapraszamy do udziału w akcji na www.facebook.pl/kolysanki.