Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podwójna prababcia!!

17letnia córka mojego syna została mamą a 18letni syn mojej córki został tatą!

Polecane posty

Ja i mąż bardzo się cieszymy z tego że powiększyła nam się rodzina, ale sytuacja jest do niepozazdroszczenia. Mój syn gdy wnuczka była mała i to samo córka gdy wnuczek był jeszcze małym chłopcem oczekiwali od nas że będziemy zajmowali się ich dzieciaczkami i tak rzeczywiście było. A teraz będzie spoczywała nad nami opieka prawnuków.

Gość tgtg5
no jest sie czym chwalic głupia kobieto

Gość basik_basik
A ile macia lat pradziadki? :)

A tak ciesze się z tego że powiększyła się moja rodzina. Jest mi przykro bo moja wnuczka została skazana na samotne macierzyństwo a wnuk się żeni ale to nic strasznego. Mój syn ożenił się jak miał 20 lat a jego żona 18, moja córka też sama wychowywała dziecko. Ja wyszłam za mąż jak miałam 17 lat z powodu wpadki a mój mąż był dwa lata starszy ode mnie, to nie jest tragedia jakoś sobie z tym poradzimy.

Ja mam 57 a mój mąż 59. Do tej pory jesteśmy udanym, zgranym i szczęśliwym małżeństwem.

Gość basik_basik
No to wszystkiego dobrego i gratuluję szczęścia :):):)

Dziękuje, mimo wszystko jestem szczęśliwa.

Gość annamarija
widze, ze to takie ordzinne, nie wiem czy jest sie czym chwalic, corka sama z zdzieckiem, wnuczka to samo, 18letni gowniarz zaklada rodzine :o

normalni ludzie w wieku 17 i 18 lat zajmują się nauką, poznawaniem świata, a nie poznawaniem fiutów i piczek. Załosne tak bardzo, że aż się rzygać chce, małoletnie dziecioroby.

To już odpowiem czym moge się pochwalic!!!!!!!!!!!!! Tym że rodzina trzyma się razem, że doszły dwie nowe małe osoby, nowi członkowie rodziny.

Oni i tak nie idą na studia. Ani moja wnuczka, ani wnuk. Wnuczka uczy się w szkole zawodowej, wnuk też już skończył zawodówke i są spełnieni. Szkoła nie jest w życiu najważniejsza, najważniejsze jest to że te dzieci będą miały pomoc nad swoimi maleństwami. Ja bardzo chętnie wychowam prawnuki, mój mąż też jest szczęśliwy że został pradziadkiem.

Gość :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D

Co w tym jest takiego śmiesznego?

Gość annamarija
ja pierdziele, moja mama majac 55 lat jeszcze babcia nie zostala :o moja babcia prabaka zostala jak miala 70 lat :o

Gość to jest smiesznego ze sie tam
wszyscy kurwicie jak bedziesz miala 80 lat to bedziesz sie zajmowac prapraprawnukami

Gość basik_basik
Oj nie czepiajcie się tak, każdy odpowiada za swoje czyny chcieli dzieci to je mają. Autorka chciała się pochwalić na forum, a wy ją besztacie z błotem!!!

Gość tup tup tup
bmblondyn czy jak ci tam tak masz racje mlodzi ludzie napewno zajmuja sie tylko i wylacznie nauka a nie poznawaniem fiutow i piczek hahahaha gratuluje prawnuków

Gość jak sie ma miec dzieci
to najlepiej jak sie jest mlodym ;) nie tylko odchowasz i spokojnie mozesz zaczac zyc to jeszcze ma sie swietny kontakt z dzieckiem, bo sporbuj zrozumiec nastolatke kiedy twoja wlasna mlodosc byla prahistoria :P

Gość przeciez tam nikt nie chcial
miec dzieci tylko sie kurwili i wpadli no i nie bylo wyjscia

"jak sie ma miec dzieci to najlepiej jak sie jest mlodym nie tylko odchowasz i spokojnie mozesz zaczac zyc to jeszcze ma sie swietny kontakt z dzieckiem, bo sporbuj zrozumiec nastolatke kiedy twoja wlasna mlodosc byla prahistoria " akurat jak sie ma 18 lat to jest najlepszy wiek..hahah śmiech na sali zamiast byc beztroskim i sie dobrze bawic gdzies pojechac, cos zobaczyc to latasz z pielluchami zupkami i innym świństwem... i nie ma takiego czegos jak odchowam i bedzie spokoj zawsze beda jakies klopoty troski a bo to w szkole cos nie tak albo inne rzeczy...im dluzej nie ma sie dzieci tym lepiej... ja mam 22 lata i nie wyobrazam sobie latac z pieluchami...ehhh