Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no no.....

tematy damsko-męskie. jak poznałyście swoich ukochanych?

Polecane posty

Gość no no.....

Hej, jestem sama, jakoś nie mogę poznać nikogo odpowiedniego. Jak Wy poznałyście swoich mężczyzn? :) Może macie nawet w zanadrzu jakieś zabawne historie? Słucham z uwagą :D Panowie też mogą dzielić się swoimi doswiadczeniami :)

Gość samotna456513
no właśnie ja tez jestem ciekawa, gdzie pary sie poznają... Moze ktoś się wypowie ...

Gość ja też poczytam
Były tu już setki takich tematów, ale ciągle miło o tym poczytać i nigdy nie brzydną :)

Gość no no.....
prawda, nigdy nie brzydną :P zawsze fajnie się słucha świeżych ploteczek o związkach :P

Gość no no.....
tak po prostu? :) nie bałeś się, że pomyśli, że lecisz tylko na jej powierzchowność? (sorry za bezpośredniość)

wczoraj był tutaj taki temat i się wypowiedziałam :D opisałam tam chyba wszystkie sytuacje w jakich poznałam swoich wszystkich partnerów :)

Gość anetunia11111
Ja mogę się wypowiedzieć... Swojego ukachanego poznałam 8 marca w jednym z rokowych klubów.Tamtego to wieczora siostra mnie wyciągła na imprezkę, gdy do niej dołączyłam on już tam był siedział obok naszego stolika z kolega, zupełnie nie zwracałam na niego uwagi, piłam piwko i bawiłam się dobrze nie patrząc czy ktoś mnie obserwuje. Po jakimś czasie jego kolega zagadał do mnie i zaprosił do stolika wtedy podszedł ten moj i sie zaczeło, pare tańców, i poprosił o nr. Dałam mu go ale nie liczyłam na to ze zadzwoni, wogóle nie był w moim typie ,długie włosy rokowy styl bycia itd...Po dwoch dniach zadzwonił poprosił o spotkanie, zgodziłam się. Zaprosił mnie do pięknej kawiarni, na spotkanie przyniósł roże było mi miło...Na poczatku nasza znajomość traktowałam na luzie, nie myślalam że przerodzi się to w coś więcej, po trzech miesiącach znajomości zamieszkał u mnie, było rożnie ale wytrfaliśmy.Jesteśmy już razem 4,5 roku, w tym roku w czerwcu się pobraliśmy, kupiliśmy mieszkanko, i się urzadzamy.. Do szczęścia brak tylko małego dzidziusia ale myślę ze i na to pryjdzie pora...

Gość ja też poczytam
Lady Kukuk wiem, czytałam :D🖐️

Gość ponad 9 lat mężatka
mąz był kolegą mojego wtedy chłopaka chłopak mial wypadek zginoł a obecny mąz poszedł jak w dym ale to juz inna bajka bo szczescia brak:(

Gość ponad 9 lat mężatka
odkad poznalam .........

Gość hm hm
ponad 9 lat mezatka odkad poznałam....... ? powiedz cos wiecej uchyl rabka tajemnicy

Gość w kosciele
zbieral sie kilka miesiecy az w koncu na chodniku mnie zaczepil po mszy

Gość ciekawska Izunia

Poznaliśmy się na sympatii, tam wymieniliśmy się numerami gg no i tak pisaliśmy ze sobą (na lajcie bez ciśnieni na spotkanie), prawie dzien w dzień przez 11 mcy;) W między czasie naszego pisania, były to takie przyjacielskie pogaduchy mielismy swoje drugie połówki. Aż w marcu ja już po rozstaniu, on też spotkaliśmy się pierwszy raz i tak zostało, w przyszłym roku mamy ślub a ja dziś jestem szczęsliwą narzeczoną:)