Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

menda pospolita

Kobiety czy chodzicie w szpilkach?

Polecane posty

Gość nie bo sa nie wygodne

Gość wypełnione
nie bo nie lubię i nie umiem, ale nie czuję się z tego powodu gorsza :P jestem atrakcyjna bez szpilek :P

Gość bellyjelly
naturalnie!

Gość ol maj gad
tak, codziennie, koniecznie do pracy. tylko w domu chodze w japonkach a baleriny zakladam tylko n latanie po sklepach. uwazam ze plaskie buty sa okropne, a juz najgorzej wygladaja baleriny + skinny dzins :P

Gość kiciaa545
nie lubię i nie muszę ;]

może z 6 par... przy czym na co dzień chodzę w dwóch parach tylko... Teraz planuję sobie kupić czarne (kolejne czarne) na lekkiej platformie :D

Gość ol maj gad
malo, mam raptem 5 par szpilek. mam kolezanke ktora co miesiac kupuje nowa pare szpilek a jak pod koniec miesiaca zostaje jej kasa to kupuje druga pare :D

Gość wypełnione
ja w szpilkach źle się czuję, jestem bardzo szczupła i dość wysoka. w szpilkach czuję się jak pająk lub żyrafa :P ale nie mam nic przeciwko szpilkom jeśli ktoś lubi i mu pasują :)

Gość no no.....
lubię czasem założyć buty na obcasach :) wyglądam wtedy bardziej kobieco

Ja mam 175 cm, więc jak założę szpilkę (a lubuje się w dość wysokim obcasie), to wyglądam na olbrzyma, ale mi z tym dobrze i oczywiście tak sexownie i kobieco to wygląda.

ja jestem wysoka, mam 170 cm, ale mimo to nie potrafie powstrzymac sie od nooszenia szpilek :D

Gość gość
ja mam 163 cm wzrostu i nie mam ani jednej pary szpilek ponieważ nie potrafię w nich chodzić a nawet jak już wyjdę to się bardzo męczę i koślawię więc nie ma to sensu. Owszem szpilki mi się podobają no ale cóż nie każdy widocznie może w nich chodzić:) mam za to kilka par butów na obcasie ale jest to obcas max 8 cm i stabilny, gruby. Takie buty tez mogą być sexi i tego się trzymam:)

Gość gość
nie chodzę bo mnie nogi w nich bolą i się zaraz męczę. strasznie mi niewygodnie w takich. Jak obcas to w botkach ewentualnie inaczej nie daje rady. Mam kilka par ale chodzę w nich od święta bo pomino że ładnie wyglądają są kobiece to dla mnie niewygodne niestety. Podziwiam laski co dzień w dzień popylają w szpilach

Gdyby nie to, że niektóre chodniki są w takim stanie, że i na płaskim źle się chodzi a co dopiero na szpilce, i gdyby nie to że raczej dużo chodzę, a nie tylko dom - auto - uczelnia- auto - dom. To może bym chodziła w szpilkach.

Gość gość
to straszne, że tyle z Was musi zakładać szpilki aby dodać sobie atrakcyjności... Plujecie jadem na płaskie buty, ponieważ w nich wyglądacie nijako... Współczuję Wam, że tylko w szpilkach jesteście sexi. Po domu też w nich chodzicie? nieźle....

Gość gość
"a ja właśnie w szpilkach czuję się bardziej kobieco jezyk.gif od razu mam +5 do zaj**istości" masakra, to musisz być dużo poniżej przeciętnej z wyglądu skoro szpilki gwarantują Ci +5 do zajebistości. W trampkach wstyd Ci chodzić, bo już żaden sie nie ogląda za Tobą? bo nie masz w sobie nic seksownego, kobiecego? przerąbane masz;p

Gość gość
"ja mam 163 cm wzrostu i nie mam ani jednej pary szpilek ponieważ nie potrafię w nich chodzić a nawet jak już wyjdę to się bardzo męczę i koślawię więc nie ma to sensu. Owszem szpilki mi się podobają no ale cóż nie każdy widocznie może w nich chodzićusmiech.gif mam za to kilka par butów na obcasie ale jest to obcas max 8 cm i stabilny, gruby. Takie buty tez mogą być sexi i tego się trzymamusmiech.gif" To jak ja :D I chyba właśnie dlatego, że nie umiem w nich chodzić, to tak bardzo mi się podobają, np. takie: http://www.stylomierz.pl/obrazki/blogi/tyska1228/szpilki_na_studniowke_18509527.jpg

Gość gość
nie, tylko na specjalne okazje np. ślub

Gość gość
przecież szpilki są mega niewygodne i niszczą stopy i kręgosłup. Chyba tylko niedoj****** Polki i Rosjanki chodzą w nich cały czas. W bardziej zaawansowanych krajach kobiety nie muszą wyglądać jak lalki barbie.

Gość gość
Ja mam 165 cm i szpilki tylko okazyjnie na imprezki. Latem nosze czesciej koturny, zima klasyczne czarne skorzane na grubszym obcasie. A najbardziej cenie sobie sandalki, mokasyny w kazdej postaci i wojskowe buciory na plaskich w sezonie jesienne zimowym. Po co sie meczyc i na co dzien latac w szpilce nie rozumiem. Zreszta mojemu facetowi nie podobaja sie takie odpicowane, zawsze mnie pyta po co to robia

Gość bella   86
Dla mnie istnieją tylko buty na wysokim obcasie: spółki, szerszy obcas czy koturny bardzo wysokie, platformy.