Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannaz.

PROBLEM Z CÓRKĄ I JEJ (NIBY) CHŁOPAKIEM ;/

Polecane posty

Gość joannaz.

Drogie forumowiczki. Nie wiem, może ja mam wpojone jakieś stare zasady i może jestem staromodna.. Ale uważam że chłopak powienien poprosić dziewczyne o to aby z nim chodziła!.. Córka (17 lat) dwa miesiące temu poznała chłopaka (23 lata), który dosyć często do niej przyjeżdża - 2,3 razy w tygodniu. Chłopak zachowuje sie jakby z moją córką chodził... Z resztą ona też widać, że jest w nim zakochana, że zależy jej na nim a jemu na niej ale... Chłopak z tego co wiem nie spytał się do tej pory czy chce z nim chodzić.. Czy to nie dziwne? A do tego weekendy od 2 tygodni ma ciągle zajęte.. Jakieś wesela, 18 itd.. Uważam że powienien poprosić moją córke aby z nim poszła.. Co wy wogóle o tym myślicie?

Gość jupikajej
chlopak ma zapytac twoja corke, czy bedzie z nim chodzic? kobieto, takie pytania mozna zadawac w przedziale wiekowym 7-14 lat. pozniej to jakies nieporozumienie.

TERAZ NIKT NIKOGO NIE PYTA TAKIE CZASY TO SAMO SIE WIE , ŻE JEST,,SIĘ RAZEM CZY NIE:)

uuu , ale te wesela i 18 świadcza ,ze nie jest do konca tak za Twoja córeczka , i nie traktuje poważnie , chodzi na nie sam , jakby mu na niej bardzo zależalo to by chodził z nia ..widocznie sie tylko spotykaja ! albo jakis luźny związek ..trudno powiedziec nie jesteśmy nim..

Gość -pawełek lat 21 łódź-
Może zapytać nie powinien . Powinien wyznać jej miłość i poczekać co Ona zrobi. Jeżeli też wyzna to są razem jeżeli nie to nie.

Gość córeczkaa mamusii edytkaa
Ja też mam 17 lat i taką samą sytuację że moja mama to samo mi mówi. Spotykam się z chłopakiem w wieku też 23 lat ale nas łączy tylko seks ;) twoją córkę pewnie też skoro chłopak nie bierze ją na swoje imprezki. Pewnie załamana że córka już nie dziewica. Pociesze cię że teraz w w takim wieku to normalne.

Gość joannaz.
za tydzień jest 18 jego kuzynki i tez nie poprosil jej aby z nim poszla... ;/ cos tu jest nie tak

Gość joannaz.
niee, sex napewno nie.. to moge wykluczyc z pewnoscia... a chlopak albo ma inna.. albo nie chce przedstawic corki przed swoja rodzina...

czy ciebie autorko nie powinna bardziej martwić różnica wieku ? -skoro jesteś tak staromodna ?- 5 lat na korzyść chlopaka - jak sądzisz o co w tym chodzi ?

kobieto - ty nie jesteś staromodna - ty niemyślaca jesteś . napeawdę myślisz ,ze 23 letni mężczyzna prowadza sie z 17 latka dla rozmantyzmu ? ja wiem ,ze rodzicom trudno uwierzyć w seksualnośc swoich dzieci - ale kobieto , otrząśnij sie ...

Gość joannaz.
sluchajcie, 6 lat to nie jest duzo.. a w mojej rodzinie to standardowa roznica wieku... wiec to dla mnie nic dziwnego. a jesli chodzi o sex to wiem, ze go nie uprawia z nim.. no bo niby gdzie :D przeciez gdyby w domu to bym slyszala.. :P a oni nigdzie nie wychodza...

Gość joannaz.
no co?

Gość kamil rodzynekkkkkk
Posłuchaj Joanna. Ja mam 19 lat i spotykam się z Anią która ma 16 lat od miesiąca. Spotykamy się dla seksu a robimy to w kiblach na przerwach w szkole :D Tak jak połowa uczniów z resztą :) Twoja córka jeżeli ma 17 lat to na bank uprawia seks z tym chłopakiem bo chłopak w tym wieku sorry ale na pewno by nie wytrzymał bez seksu !!! Naprawdę niektórzy rodzice żyją myslami w czasach sprzed 20 lat kiedy to po ślubie zaczynali współżycie :D

Gość seksuolog amatorka.
Przeciętny wiek dziewczyny która robi to po raz pierwszy to 15,9 lat a chłopaka 15,4. Nie chce mi się wierzyć w to że twoja 17 letnia córka jest jeszcze dziewicą więc z tym chłopakiem na pewno jest tak że są to spotkania dla seksu :) Jeżeli są ze sobą z miesiąc to na pewno , jeżeli krócej to może jeszcze nie. Choć pragne ci powiedzieć że na dyskotekach jest masa dziewczyn która odrazu po idzie do kibla z chłopakiem się ruchać nawet się nie przedstawiając :D Po chwili wychodzą i nawet o sobie nic nie wiedzą :D

Gość joannaz.
niee.. ! posłuchajcie, tak się składa, że rodziców tego chłopaka dobrze znamy, a chłopak zachowuje sie naprawde tak jakby zależało mu na mojej córce. Gdy przychodzi do nas to wypije sobie razem z nami kawe, pogada, a potem idą z córką do niej do pokoju i jak słysze - rozmawiają... sex odpada..

Gość asicaaaaaa
Ku...a ludzie czy czasy się aż tak zmieniły? Ja mam 24 lata, dziewictwo straciłam po swojej 18, nigdy nie pier... się w szkolnych kiblach, moje kumpele też nie, a wcale nie należałam do klasowych kujonów, byłam rozrywkową dziewczyną, ale bez przesady

Gość joannaz.
asica.. uważam że masz racje.. chyba nie wszystkie dziewczyny sa "puszczalskie"

Gość a co sam nie umie
chodzić? ze miałby ja prosić czy by z nim chodziła :D

Gość paszteciara?
przecież ten topic nie załozyła matka, tylko sama zainteresowana... czyli owa córka. chłopak przyjeżdża do niej, prawi miłosne wywody itp, zachowuje się jak jej chłopak, ale o 'chodzenie' nie prosi. Na imprezki też nie zabiera i teraz biedna się głowi dlaczego tak jest ? żadna (normalna) matka, notabene- kobieta w wieku powyżej 35 lat, nie napisałaby postu "ten chłopak nie poprosił mojej córki o CHODZENIE. do tego te minki : " ;/" dziecko, jak chcesz, to go zapytaj wprot jakie relacje Was łączą? kim dla niego jesteś... po co ta cała szopka...

Gość joannaz.
paszteciaro.. moglabys mnie nie obrazac? wybacz, ale gowniaro nie bedziesz mi prawic moralow.

Gość joannaz.
z reszta uwazasz ze jestem nienormalna skoro zalozylam ten temat tak? i wybacz.. ale moja corka tego nie pisala tylko JA -JEJ MATKA. Więc lepiej sie uspokój.

Gość jacoo2
typowym stylem pisania obecnych nastolatek jest używanie znaków ;/ lub kończenia zdania " . . ! " Chodzić z chłopakami też by chciały. to co Ty piertolisz, żeś jest jej matką?

Gość ojjj ale czy to prawdziwe
hehe joanna ty tak podluchujesz ich? zreszta sex mozna w aucie uprawiac :classic_cool: :D moze nie chce z twoja corka chodzic bo go nogi bola:(