Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvxxcvxcvxc

Mam 20 lat, nigdy nie byłam w związku i...

Polecane posty

Gość cvxxcvxcvxc

...obawiam się, że nie będę potrafiła z kimś być. Moje koleżanki pierwsze sympatie miały już w wieku 14 lat. Potem w wieku 16, 17 robiło się to nieco poważniejsze, a teraz kiedy mamy po 20 lat mają już jakiś staż i doświadczenie. A ja nic. Zero. Null. Czy będę potrafiła z kimś być nie mając "podstawowej" wiedzy i praktyki?

Gość dziewczę z kaf
Całkiem sporo dziewczyn ( i chłopaków też) ma swoje pierwsze związki dopiero na studiach..nie załamuj się :)

Gość nie przesadzaj
ja pierwszy powazny zwiazek mialam w wieku 21 lat i zyje

Związek Zawodowy "Solidarność jajników" przyjmuje każdego, kto ukończył 21 lat. Zapisz się też do klubu ZBOWiD ""Samotne panny spod Parasola". A potem przestań gęgać jak emerytka i znajdź sobie fajnego faceta.

nie przejmuj sie tym ze Twoje kolezanki - gowniary byly w jakichś smiesznych dzieciecych związkach czy ktoraś z tych sympatii gimnazjalnych prztrwala? pewnie nie wiec ciesz sie że jeszcze nie musialas z nikim sie rozstawac tak jak one masz czyste konto kiedys kogos poznasz i z nim będziesz a nie będziesz zrywac jak te gownairy które idą na ilośc a nie na jakość ja mam 23 i nie mialem dziewczyny nigdy bo nie biore byle czego

Gość jajakoja
W Twoim wieku może się wydawać to wielkim problemem ale gdy przybędzie Tobie pare latek to zabaczysz, że to nie jest żaden problem. Po prostu poznaj kogoś i będzie ok. Powodzenia!

Gość insomnia91
Skarbie, ja mam 19 i nic. Całowałam się z jednym facetem, który i tak w końcu poszedł do innej.

Gość Milaaaaa20
Też tak miałam do niedawna... to że byłam w juz w związku ( krótki ale zawsze) nic nie zmieniło, jest tak ja było, nie czuje sie przez to lepiej tyle tylko że już wiem jak to jest, i nie martwie sie już tak swoją samotnością, więc sie nie martw, tak naprawde lepszy 1 udany związek niż 10 gównianych.

Gość Ja mam 21 lat i tez nie bylem
nihgdy w zwiazku, ale napewno nam sie uda :) Poznamy kiedys kogos z kim bedziemy mogli zyc :) Ja poznalem swietna dziewczyne z pracy, ale nie wiem czy cos z tego bedzie ;)

Gość 854455211
"kiedys kogos poznasz i z nim będziesz a nie będziesz zrywac jak te gownairy które idą na ilośc a nie na jakość ja mam 23 i nie mialem dziewczyny nigdy bo nie biore byle czego" Nie bierze byle czego :P Grrubo, grubo

Milaaaaa20 Masz racje tez nie widze potrzeby wiazania sie z nieskonczona iloscia dziewczyn tylko dla "zaliczania". Ja szukam tej jedynej, ale nie na sile.

Gość 854455211
cvxxcvxcvxc, ładna jesteś ? Jeżeli nie to przegrałaś życie i nikogo nie znajdziesz z wyjątkiem jakiś leszczy bez jaj przypominających bardziej cioty niż facetów

Gość do 854455211
masz racje brzydkie sziewczyny powinny byc trzymane w klatkach jako rozpłodówy i nic więcej zero szacunku dla takich

Jesli ktos sadzi, ze w zyciu liczy sie tylko wyglad i stara sie nadazac za narzucona mu moda uwazajac, ze jego wzorzec piekna jest najlepszy to sam przegral zycie.

Ja zamknal bym w klatkach polowe tego narodu, ale nie te brzydka, a te glupia :)

moim zdaniem jeśli byłaś sama to nie ma w tym nic złego gdzieś tak do 25 roku życia jest to chyba nawet jeszcze akceptowalne.. :D Bo można przecież nie wchodzić w żadne relacje z facetami, którzy Ci nie odpowiadają. :) aleee jeśli żaden facet nigdy się Tobą nie zainteresował, nie był w Tobie zakochany, albo chociaż zauroczony, nie prawił Ci komplementów - to już nie jest normalne.. i oznaczałoby, że problem jest w Tobie.

Gość do 854455211
Lady Kukuk moze autorka jest brzydka i nikt jej nie chce to nie jej wina nie wszyscy są idealni

Gość 854455211
masz racje brzydkie sziewczyny powinny byc trzymane w klatkach jako rozpłodówy i nic więcej zero szacunku dla takich haha rozpłodówy ale nie dla ludzi

Gość do 854455211
dla koni :D

Gość do 854455211
Lady Kukuk chyba w snach brzydka osoba to odpad i tyle a charakter to se mozna w dupe wsadzic

Gość 854455211
Lady Kukuk nawet brzydcy ludzie z ładną osobowością mogą znaleźć miłość. Wiem że chcesz pocieszyć ale życie jest brutalniejsze niż myślisz