Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekoladaztoffi

Nienawidzę być podrywana...

Polecane posty

Gość Czekoladaztoffi

Im bardziej jakiś facet próbuje zwrócić na siebie uwagę, tym bardziej mam go dosyć...

Gość Czekoladaztoffi
Jak się pozbyć lowelasów i innych gówno wartych idiotów ?

Gość to latwe
nie zachowuj sie prowokujaco... ubieram sie szaro, buro, niemodnie- jakies za duze ciuchy, nie podkreslajace ksztaltow itp\ nie stosuj makijazu moze to cos dac :):D:D

Gość jusstus
Kup szeroką, dobrze widoczną obrączkę. No i oczywiście noś ją na palcu.

Gość młoda żoneczka seksoholika
Podrywają desperaci, brzydcy lub z niskim IQ! Atrakcyjnego mezczyzne znudzi flirt monotonii jak i depresja dopadnie. Moze dojsc do tego, ze facet taki nigdy sie nie ozeni czy rodziny nie bedzie chial zalozyc. Najlepeij jak dwoje w zwiazku wolnym chce zyc to dla przypalu se obraczki naklada i niech patrzy czy zonke lub meza inn i chca odbijac. Lowelasy zadaja sie z panienkami swego pokroju. Dyskotekowka da sie zaplodnic barowcowi czy z nim kopulowac bedzie.

Gość młoda żoneczka seksoholika
skoro sie pozbywasz podrywaczy to meza sobie z najwyzszej polki znajdziesz i nie zaliczacza monogamicznego! ale bedziesz miala ciezko jak masz atrakcyjny, bo inne kobiety beda Ci chcialy go odbijac bez wzgledu na dzieci jesli on monogamiczny i nie pijak oraz nie skory na flirt to nie ulegnie niczemu!

Gość heheeh...
do> młoda żoneczka seksoholika - piszesz jak potłuczona, Twoja wypowiedź jest tak nieskładna stylistycznie, że nic z niej nie rozumiem :o Co do tematu - też za tym nie przepadam. Gdzie nie pójdę, tam zaraz ktoś się doczepi. A żadną gwiazdą nie jestem, ubieram się normalnie, rzadko się maluję :o

Gość TH is IT JO
Ja nie podrywam

Gość Czekoladaztoffi
Ja tam się nie staram o ich zainteresowanie. Chodzę ubrana normalnie, rzadko kiedy noszę spódniczki, nie maluję się, a mimo to często jestem podrywana.

Gość fatamorgana na bani
A moze Ci się tylko tak wydaje?? Ludzie mają różne fobie...

Gość Czekoladaztoffi
Już sama nie wiem, ale na pewno na brak powodzenia nie mogę narzekać. Mężczyźni często spoglądają w moją stronę, zagadują, prawią komplementy, mówiąc potocznie - "bajerują". Drażni mnie to, bo jestem zakochana w pewnym chłopaku (niestety bez wzajemności) i nie potrzebuję więcej adoratorów.