Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana_1990

mam plamienia podczas brania tabletek

Polecane posty

Witam, mam problem, który mnie nurtuje..:( mianowicie zażywam tabletki prawie 2 lata, zdarza mi się poślizg max 15 min, ale nie dłużej. zawsze regularnie biorę. Wczoraj byłam na solarium (wcześniej chodziłam i nic mi nie było) i wieczorem dostałam brązowe plamienie... brzuch mi się strasznie wydął, jest mi troszkę niedobrze, no i pobolewa mnie troszkę brzuch jak przy okresie... wizytę u lekarza kontrolną mam dopiero za 1,5 miesiąca... wiecie co to może być? z góry dzięki za pomoc:)

nie zapomniałas jakieś tabletki? nie miałaś biegunki, wymiotów? albo nie brałaś antybiotyku? jak nie dostaniesz krwawienia podczas przerwy to zrób test. czasami po jakimś czasie trzeba zmienic tabletki na inne.

Gość do tych co mają spiralke
wiesz co ja też miałam takie plamienia po solarce, tyle tylko, że ja mam wkładkę założona

Gość martakaminari88
Solarium nie ma z tym nic wspólnego. To normalne, że mogą wystąpić plamienia, widocznie silna babka z Ciebie:) Nie dajesz hormonom za wygraną. Nie martw się to normalne, nawet w ulotce możesz przeczytać ta informację.

ale ona bierze tabletki juz 2 lata, więc może to być oznaka, że organizm się "przyzwyczaił" do tabletek i powinno się je zmienić.

noszę wkładki zawsze na w razie awarii... jest mi często niedobrze i mam dziwne uczucia... jestem w połowie blistra, więc tym bardziej dziwi mnie moje plamienie:(

nie mam biegunki, nie zapomniałam tabletki ani też nie brałam antybiotyków... ale byłam chora... ale to miesiąc temu leczyłam się gripexem i kroplami do nosa...