Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagg

Jak zmobilizować swojego mężczyznę do odchudzania się???

Polecane posty

Gość asdasdasdasdasd
lol ja mam 75cm w tali, ale w dupie 105. :/ i wygladam proporcjonalnie. wiec nie wiem jak ty masz 90?!!? i waze 60kg przy 162:/

Gość gość
Ja swojemu facetowi po prostu sprezentowałam suplement wspomagający odchudzanie Therm Line Man i kupiłam dwa karnety na siłownię.Efekt był taki,że z przyjemnością zaczęliśmy razem uczęszczać na siłownię ja w celu poprawienia kondycji on aby stracić na wadze.Jadł wszystko tak jak zawsze a dzięki suplementowi nie odczuwał takiego łaknienia.Efekt 6 miesięcy i 15kg mniej.

Gość ola_miko
ja zaczęłam się odchudzać to brałam Novoslim i początkowo się maż smiał że jakieś cuda znowu wymyśliałam ale jak zauważył że faktycznie się waga zmienia to sam kazał sobie zamówić zestaw no i też schudł 8kg ale wiadomo na początku nasłuchać się musiałam

Gość Zosieńka55
Witam, mój facet również stosował therm line man. A nakłonienie go do brania tego specyfiku graniczyło z cudem. Ale powiedziałam, że nie ma wyboru i kropka. Teraz mój mąż chudnie w oczach, a ja cieszę sie, że postawiłam na swoim.

Gość gość
Ja swojemu mężczyźnie chcę kupić tabletki na odchudzanie , tylko nie wiem jakie. Tutaj http://tabletki-odchudzanie.net.pl/ znalazłam taki ranking, ale nie wiem czy skuteczność tych tabletek odnosi się też do mężczyzn? Jak uważacie?

to nie jest rzeczywisty ranking, robią go firmy, które sprzedają produkty zamieszczone tam. My bierzemy arfican mango z vital progres już drugi miesiąc i działa na nas tak samo, w połączeniu z siłownią jest super. Puki co nasz wynik to ja -6 kg, mąż -10 kg. Ma więcej do zrzucenia więc i większy wynik, ale prawdę mówiąc dużej różnicy nie ma. Nie daj się naciągnąć na te rankingi