Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cbr

siostra mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość cbr

witam. mieszkam ze swoja dziewczyna juz 5 lat. jakis czas temu wprowadzila sie do nas siostra mojej kobiety. mam duzy dom wiec sie zgodzilem aby zamieszkała z nami. mam tylko jeden problem z nowa lokatorką. kiedy mojej dziewczyny nie ma w domu to jej siostra pokazuje mi swoje ciało. wchodzi do pokoju w którym jestem pod pretekstem pozyczenia książki lub jakim kolwiek innym w bieliznie... jak sie kąpie to akurat musi wziąć coś z łazienki... często chodzi po domu w samych stringach zasłaniając biust ręką... ostatnio wybierała sie na impreze i zapytała co sądze o je jstroju gdy powiedziałem że sukienka mi się nie podoba to zdjela ją przy mnie a pod spodem oprócz majtek nie miała nic... Ona jest bardzo ładna i boje się że kiedyś nie wytrzymam i skończymy w łóżku.. Panowie i panie byliście kiedyś w takiej sytuacji??? Powiedcie jak sobie z tym radzicie....

Gość fajniexxx
fajnie masz :) jak jest młodsza to bierz :)

Gość asdadsadadsadasdasdasdsadadsad
jestes zwykla kurva i zycze ci smierci w najgorszych meczarniach. jeb jakies szmaty i zdradzaj swoja dziewczyne... mam nadzieje ze ona ma mokro w gaciach na widok umiesnionych, nagich murzynskich cial w teledyskach mtv i mysli i jest pewna ze pewnie nie wytrzymalaby gdyby taki murzyn z gola pala stanal naprzeciwko niej. i mam nadzieje ze obciaga jakims kolezkom i daje dupy bo co ma dziewczyna do stracenia skoro jej chloptas to taki byle kundel ktoremu suka pokaze pizde z cieczka a jemu juz kutas rozpierdala rozporek i ma chcice wydymac to suczysko :-Ozwykly smiec i hipokryta, zeby cie zdradzala jak sam chuj

dlaczego mowisz to nam a nie swojej dziewczynie? juz ona ja zalatwi i pogoni... chyba, ze taki uklad ci odpowiada....

Gość Pomarańcza89
Ile macie lat?

Gość spoko loko
Ale prowo nie widzicie że jemu się to marzy :D

Gość Pomarańcza89
ja to mam ochotę, ale na duże rozluźnienie:) szkoda, ze nie ma mojego chłopaka

Gość Ja_reklamowka
powiedz o tym swojej kobiecie ! Teraz , lepiej . Niz mialaby was przylapac w lozku