Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 222120

jak to rozegrac ?

Polecane posty

Gość 222120

Witam was..mam ogromny problem i nie wiem jak go rozwiązac..mam nadzieje ze cos mi doradzicie. mianowicie jestem zfacetem ok.105 miesiaca razem...dodam ze zeszlismy sie poraz drugi teraz. I on nie chce angazowac mnie w swoje problemy...a ma je dosc powazne..woli zniknac na kilka dni badz byc sam niz podzielic sie ze mna tym problemem i zebysmy razem go rozwiazali. Juz mi brak sil do tego...to juz trwa od jakis 2 tyg. ;( bylo tak raz i powiedzial"ze nigdy wiecej tak nie zrobie" a teraz znowu sie to powtarza..wie ze moze ze mna o wsyztskim porozmawiac jednak on woli sie zamknac w sobie. Co zroibc? bo mnie to zaczyan wykanczac psychicznie bo ciagle wsyztskiego sie musze domyslac ;(

z tego co napisalas ,nei wiadomo o co chodzi, a jak neiw iadomo o co chodzi chodzi o kase, facet szuka pomocy, a nie kobiety, i tak sie od ciebie odwroci ,po klopcie

Gość 222120
on ma problemy ale nie z pieniedzmi..obawiam sie ze ten problem sie odrodzil znowu a ja mu powiedzialam ostatnio ze nie bede w tym uczestniczyc bo nie chce sobie marnowac zycia ...bo w tym przypadku by tak bylo bo mozliwe ze on jest ojcem dziecka kolezanki.... ;( i on nie chcial mi o niczym mowic bo bal sie ze mnie straci ;(

Gość 222120
kocham go...

Gość olalalalalalalatuitam
czy jestescie dorosli ? jaki jest wasz staz ? to co powaznego ?

Gość olalalalalalalatuitam
a jestes pewna ze on kocha Ciebie ?

Gość 222120
mamy po 22 lata. wspolny nasz staz to bedie pol roku lacznie

Gość 222120
a w ogóle to sprawy niezałatwiono no i wiecie jak to jest bo rzeczywistośc jest bura i smutna, a prąd znowy wyłączyli i on ma dzwonic na Skajpe tyle że sąsiadka zalała mi mieszkanie a nasi przegrali z jakąs Australią i krzyz ejszcze ciągle stoi a on się śmieje z obrońców a tak w ogóle do dekadentyzm ogarna