Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hogogogog

Chcą zabić szczeniaki !:(

Polecane posty

Gość hogogogog

Niewiem co mam zrobić zeby ich powstrzymać ! Nasza suczka sie oszczeniła 20 lipca, dwa psy zeszły zostały suczki(dwie) i jest problem. Bo psy szczekają, piszczą, trzeba ich karmić, sprzątać po nich a ludze nie chcą suczek bo to problem :/ Dzwonilam w desperacji do schroniska, chociaz tez nie jestem za tym bo wiadomo jak tam traktuje sie piesków :( Ale przepełnione są.... Prosze napiszcie mi co moge w takiej sytuacji zrobić :( Naprawde pytalam juz WSZYSTKICH znajomych czy nie przygarną i nic. cisza. Nikt nie chce. Jestem załamana, nie mam nawet gdzie ich przetrzymać do czasu znalezienia własciciela mieszkam w bloku :(

Gość a czy umieszczałaś ogłoszenia
w lokalnej gazecie z ogłoszeniami? na stronach typu morusek.pl czy innych o zwierzaczkach? umieść, zobaczysz, że bedzie odzew a są bezpłatne portale. choćby na Szerloku można.

Zamieść ogłoszenie w necie że oddasz w dobre ręce, albo nie wiem...wystaw na allegro za symboliczną złotówke....

Gość ja tesz sie zglaszam
www.morusek.pl www.szerlok.pl www.petworld.pl www.oferta.pl

Gość hogogogog
Ogloszenia dałam na 3 stronkach mojego miasta i cisza, zero odzweu :( Najgorsze jest to że mam czas do dzisiaj w sumie zeby cos zrobić, bo o 8 je zabieraja...wiadomo po co :(

Gość idioci nz was
tak trudno zrobić sterylke nawet na toz albo poprostu suke pilnowac?!

Gość ebeberb
hmm ja mysle, ze jesli masz zaserowowac im zycie w meczarniach w schronisku albo w niepewnych rekach to najhumanitarniej bedzi je poprostu uśpić u weterynarza, szybko bezbolesnie, naprawde ja kocham zwierzaki sama mam dwa psy ale uwazam ze jest zdecydowanie zbyt duzo bezpanskich psów, ktore maja nijakie zycie bo szlajaja sie po lasach, jedzą odchody i inne rzeczy i wreszcie konczą pod kołami aut, lepiej jest myslec wczesniej, nawet jesli wydaje sie to okropne, zwierze nie analizuje zycia jesli jest mu źle, ono poprostu cierpi

Gość ebeberb
skąd jestes autorko? wziełabym je, ale nie mam pewnosci czy bede w stanie si enimi zająć majac dwa zwierzaki w domu, wiec wole nie brac jesli mialabym je zaniedbywać z braku czasu dla maluchów

Gość ebeberb
uspij je u weterynarza, chyba ze znajdzie sie ktos odpowiedzialny i pewny dla nich :( sama nie wierze ze to pisze, ale czuje ze to najlepsze wyjscie

Gość jhsjdbnjedhfc
skad jestes? i jakie pieski beda duze?