Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowna_Wenus1111

tak się kończą głupie żarty..

Polecane posty

" w życiu nie miałeś do czynienia na własnej skórze z wypadkiem samochodowym z udziałem pieszego. " Gówno wiesz z czym miałem do czynienia, a z czym nie, "więc nie pie**ol, bo aż mi się śmiać chcę".

Swoją drogą, mi też pieszy 'wleciał' na maskę, zimą. Na szczęście jechałam wolno i zdążyłam zahamować. Potłukł się tylko przez uderzenie własnym ciałem o auto. Pierwsze co, to też sprawdziłam, czy nic mu nie jest, to chyba logiczne.

Gość bogieman to widać, że
bogieman - wiem, bo czytam Twoje żałosne wypociny, jakieś domniemywania przegrańca z kafe, no proszę Cię. Skręciła w złą stronę, bo powinna w prawo, cóż za idiotyczne doszukiwanie się prawdy.

I oczywiście za telefon złapałam później... Pierwsza reakcja to sprawdzenie co się tak naprawdę stało. Nikomu nie życzę takich nieprzyjemnych sytuacji.

Gość bogieman to widać, że
Boogieman - ze mnie tak kiepski kierowca, jak z Ciebie inteligent 🖐️

Gość Wenus malowałaś sobie
paznokcie u stóp?

A co ma inteligencja do spostrzegawczości ? Za łatwo pozwalasz swoim emocjom rządzić tobą, pewnie tak samo zachowujesz się na ulicy, jak tu na kafe ;-)

Boogieman - no widzisz, jaki z Ciebie mało rozumny człowieczek :) Spostrzegawczość, to rodzaj inteligencji umysłowej, więc jakby nie było jedno do drugie ma się i to dosyć ściśle. Koniec dyskusji, bo z pozerami nie dyskutuję, miłego dnia.

Szprotka, pytanie nie było do ciebie, w twoją inteligencję nie wątpię ;-) " Spostrzegawczość, to rodzaj inteligencji umysłowej, więc jakby nie było jedno do drugie ma się i to dosyć ściśle. " Utwierdzasz mnie tymi słowami w przekonaniu mojej nad wyraz wysokiej inteligencji, dzięki :-)

Gość szybkaiwscieklaaaa
fake jak nic.

" czy dalej uważasz, że jesteś spostrzegawczy, a co za tym idzie inteligenty? " Tak. Skłoniłem cię, abyś wyjawiła swoje prawdziwe oblicze i udało się :-) To tzw. podstęp ;-) Wiem już o tobie tyle, że potrąciłaś człowieka i nie dotrzymujesz słowa :-)

Moim zdaniem to jest wyrezysowany filmik, choćby ze względy na reakcje kamerujacej. Gdybym zobaczyla cos takiego to zapomniałabym o kamerze. Pewnie sama by mi wypadla z reki albo bym ją rzuciła, zeby jak najszybiej podbiec do potrąconej. Zapominialabym o jakimkolwiek kamerowaniu.

" Jak to nie dotrzymuje słowa? Skąd taka dedukcja? " " Koniec dyskusji, bo z pozerami nie dyskutuję, miłego dnia. "

Gość Adam z południa
fake