Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaskw

kozaczki - nie przejdziesz niezaóważona!!

Polecane posty

Gość madziaskw
polecam

Gość MakeMeHappy
Na miotłę i fruuuuuuuuuuuuu...

nie dziwie sie ze sie za toba ogladaja bo wygladasz w nich jak panna spod latarni

Gość o kurwaaaaaa
o w pizduuuuu i ten podpis ABSOLUTNY ŁOWCA WZROKÓW powinno byc łowca wzroków politowania

Gość madziaskw
no i odezwały sie szare myszki, poza balerinkami nic innego na nogę nie włożą, a potem się dziwić, że ich faceci zdradzają

Gość bele de jour
fatalne:o

Gość bele de jour
poza tym sorry co ma wspolnego zdrada do tego co sie nosi na nogach?? KObieto, nie wiem moze nie wiesz, ale istnieją piękne kozaczki. To cos co chcesz sprzedac to ohydztwo

Gość o kurwaaaaaa
powiedz kto załozy takie gówno na nogi? panie z jakiego srodowiska? solariny,galerianki i kurewki cos jeszcze chcesz wiedziec na temat tego cuda

Gość madziaskw
jak się ubierasz jak zakonnica to nie myśl, że twój facet nie ogląda sie za innymmi laskami. facetom podobają się takie seksi buty

Gość bele de jour
jasne karkom i menelom spod budki z piwem:o

Gość akukuuuu
Z pewnością :| Prostytutki takie noszą i kobiety pozbawione wyczucia, klasy i stylu... Twój gust to katastrofa.

Gość madziaskw
mój facet jest biznesmenem i kocha widok mnie w tych butach

Gość bele de jour
biznesmenem...hehehe tzn kradnie i przebija numery w autach?? Dziewczyno facet z klasa wie co powinna nosic kobieta z klasa. Niestety te kozaczki nie naleza do tej kategorii

Gość porcelanowa lalka
uwazasz, ze w tych butach mozna wyjsc na ulice? Czy tylko do sypialni?:D Bo jak do sypialni to wybacz, ale jesli mam stroic sie wraz z obuwiem to wybiore seksi eleganckie szpilki a nie tandetne kozaczki z koronki:D Bo nie wiem czy wiesz ale moze byc cos seksowne i eleganckie badz seksowne i tandetne jak buty ktore reklamujesz

Gość bele de jour
poza tym tak na marginesie jak juz sprzedasz to wątpliwe cudo to zainwestuj w slownik ortograficzny.

Gość madziaskw
SZARE MYSZKI żal mi was!!!!!!!!!

Gość MakeMeHappy
A może wypowiedzą się tu panowie??? Podobają Wam się takie kozale? Ja bynajmniej nie jestem świętoszką ani żadną zakonnicą i noszę sexy ciuszki i buty, ale takiego czegoś bym nie włożyła, poza tym moda na takie "czarowniczki" minęła już dawno, teraz takie czuby to siara!!!

Gość Mimmika
Zajebiste buty "do sypialni" moim zdaniem.

Gość o kurwaaaaaa
biznesmen pozwoli chodzic swojej kobiecie w bazarowych lumpach za marne 120zł ,biznestmen wie co to marka np.dior ,prada

Gość MakeMeHappy
"madziaskw" - bo widzisz, ty uważasz że jak któraś nie włoży tego co się tobie podoba, to musi być szarą myszką, np. mój facet chwali sobie te kozaki z obrazka, twierdzi że zawsze można zadać kopa jakiemuś molestantowi w zad :) Pytanie tylko czy nogę da się później wyjąć z dupska :D I na tym kończy się "uroda" tego buta.

Gość bele de jour
heh wiesz gdzie mozesz sobie wszadzic swój zal?? POza tym zadna z nas go nie potrzebuje. Nie przychodzi ci nic do glowy poza nazywaniem nas szarymi myszkami?? Coz niedosc, ze klasą i gustem nie grzeszysz to teraz wyszło, że inteligencją też nie:o

Gość o kurwaaaaaa
hahahaha kozale ,pieknie ktos okreslił

Gość sdcsdsfsfsdfdsssdsfdsfdfsfdsfd
oj przestancie sie tak frustrowac, ja odrazu wyczolam o co chodzi:D autorka to wlascicielka tej aukcji na allegro i widzac ze jej "cudo" nie schodzi musi je jakos zareklamowac na kafeterii aby ktoras sie skusila i zakupila od niej tego "lowce wzrokow":D buty sa spoko ale tylko do sexu i lazeniu po domu dla swojego przydupasa w celu jakis erotycznych gierek :D na wyjscie do ludzi odpadaja!

Gość ciekawe ale dla fetyszystów
kozaki z koronki pochłaniaja cały pot ,musza jebać na kilometr

Gość egzorcyst!!!!!!!
to dlaczego sama w nich nie biega przed swoim biznesmenem tylko szuka tutaj głupiego

Gość NIEZAÓWAŻONA
HAHAHAHAHAHAHA

Gość kerri888
bazarowa tandeta, jeśli uważasz, że te "cudeńka" są eleganckie i kazda kobieta w swej garderobie powinna je mieć to gratuluje poczucia elegancji i dobrego gustu, buraczanko:P:P:P

Gość hahahahahahhaaaaaa
hahaha ale się ubawiłam ahahahahahha nie wiedziałam że tutaj też się takie bezmózgie idiotki pokazują. kobieto!!! jak piszesz na forum to przynajmniej w słownik spojrzyj, o składni zdania nie wspomnę: kocha widok mnie w tych butach hahahahahha