Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia31313131

Męska dmuchana lalka i trójkąt z mężem

Polecane posty

Gość andzia31313131

Ostatnio widziałam fajny filmik na internecie jak jakaś para zabawiała się z męską dmuchaną lalką. Wystarczy trochę wyobraźni i widać można ciekawie urozmaicić życie erotyczne bez wciagania do łóżka osób trzecich. Takie lalki chyba nie są drogie i zrobię niedługo mężowi niespodziankę jak wróci z pracy i mnie zobaczy z tym panem :) Specjalnie go ubiorę w jakieś ubrania męża żeby wyglądał realistycznie. Panowie - Co byście powiedzieli kiedy wracacie z pracy do domu, a tam na łóżku wasza żona ujeżdża takiego dmuchanego pana? :) Filmik znalazłam tu: http://www.tube8.com/amateur/threesome-with-maledoll-and-dick-dp/57947/

Dla mnie, taka dmuchana lalka to jest tandeta największa z możliwych, przegryw na całej linii i w ogóle wszystko co najgorsze :o W ogóle jak to coś wygląda :o Że niby co-ten balon ma zastąpić ciało? Jak już to zwykły wibrator i nie bawić się w udawanie trójkąta. Lalkami bawią się dzieci.

Gość andzia31313131
widać perwersji brakuje wyobraźni... PS. Jeżeli bierzecie do łóżka wibrator to czy chcesz czy nie chcesz dla kobiety to będzie drugi penis.