Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Konsternacja89

Popiszcie ze mną...

Polecane posty

Gość do fizyki marsz!!!

Gość brzydal .......
W dowolnym trójkącie prostokątnym suma kwadratów długości przyprostokątnych jest równa kwadratowi długości przeciwprostokątnej tego trójkąta. a^2 + b^2 = c^2 Geometrycznie oznacza to, że jeżeli na bokach trójkąta prostokątnego zbudujemy kwadraty, to suma pól kwadratów zbudowanych na przyprostokątnych tego trójkąta będzie równa polu kwadratu zbudowanego na przeciwprostokątnej. :D :D

Ja mam dzisiaj urodziny... i nie dostałam prezentu... wiem, że już za stara jestem na prezenty, torty itd, ale jednak byłoby miło...

Gość brzydal .......
"albo o dupie Pitagorasa" fuck [zły} wiki nie podaje nic na ten temat

Gość brzydal .......
Konsternacja89 STO LAT! STO LAT!STO LAT!STO LAT!STO LAT!STO LAT!STO LAT!STO LAT!STO LAT!STO LAT!STO LAT!STO LAT!STO LAT!STO LAT!STO LAT!STO LAT!STO LAT!STO LAT!STO LAT!STO LAT!STO LAT!STO LAT!STO LAT!STO LAT!

Gość żółty kubek3333
A mogę popisać z Wami? siedzę i beczę przez faceta :O a jest sobota wieczór :O kurwa :(

Gość żółty kubek3333
a na dodatek powinnam pisać pracę na studia. Do 30 września mam termin, a nie mam kompletnie siły i motywacji :( mam dość !!! 😭

Gość brzydal .......
" Temat d**y Pitagorasa wymaga od nas większej kreatywności Wiki nam nie pomoże..." można by podejść do sprawy geometrycznie ale ma nie być o nauce więc ;)

Ja też mam doła, nie martwcie się...:o Dupa Pitagorasa....Tak, to problem bardzo głęboki :D ciężki do zgłębienia :P

Gość taka ładna
nie płakaj,ja wczoraj 3 razy płakałam najpierw w pracy ,potem przez słowa faceta a potem jak ktos spiewał ,masakra

Gość taka ładna
konsternacja ten termin juz dawno umarł;)