Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamanaaaaaaaaaa

Otruli mi kota!!!!!

Polecane posty

Gość Załamanaaaaaaaaaa

Cały pysk ma poparozny,przełyk i zoładek, woże go na kroplówki kilka razy dziennie bo nic nie je i nie pije, jest cały obolały i leci z rąk. Cały pysk i przełyk a we wrzodach, weterynarze mówia ze musiał wypic jakas wode z czyms zrazym. Obok sa dzialki i sama widziałam jak pierdolone dziadki zostawiaja takie roztwory bo zabijaja nimi krety i nornice. KURWA!!! co za ludzie debilni!!! Ja pierdole Kew mnie jasna zalewa kiedy patrze jak mój kot zwija sie teraz z bólu. LUDZIE pomyslcie co robicie i nie zostawiajce na wierzchu takich toksycznych rzeczy!!!!!

Gość przykro ale to kot i zawsze
wszędzie wlezie. nie upilnujesz:(

co za skurwiele!!! możesz ich za to pozwać! niech płacą kase na leczenie kotka, a przy okazji dostaną wyrok i może się opamiętają ze swoimi zapędami morderczymi :o jeśli to katolicy, to możesz im przypomnieć przykazanie "nie zabijaj!" gdyby ktoś tak skrzywdził mojego koteczka, to bym się zemściła i gorzko by tego pożałował!!!

Gość trucicuiele kota
pewnie kot jadl im rybki, sam tez bym otrul... pelno sie tego peta - jak ludzie nie potrafia utrzymac w domu i cos takiego wlezie na czyjas posesje to sie nie dziwie. popieram dzialkowcow.

KUKUK ty to bys wszystkich do sądu pozywała :P puknij sie troche czasem ich działki i mogą sobie stawiac na nich co zechcą, nawet pułapki na niedzwiedzie :)

nie mogą :) tutaj Cię zdziwię, bo mordowanie zwierząt domowych i tych pod ochroną w Polsce jest karalne.:) można wystąpić o odszkodowanie. ;) taka kicia to jest często prawie jak członek rodziny!!! :o jak się ma takiego zwierzaka długo, dba się o niego, to nie dopuszcza się do siebie myśli, że ktoś mógłby skrzywdzić to słodkie stworzonko... tylko okrudni, podli dranie bez serca robią takie rzeczy :o

Gość proste pilnuj swojego kota

Gość trucicuiele kota
bzdury pleciesz, ludzie trutki na szczury wystawiaja ;).. a co jakby ktos szczurka albo myszke hodowal i ktos inny ja zabije? bedzie sad... puknijcie sie ludzie - zwierze to zwierze, dzisiaj zyje, a jutro sie je zje:) smacznego wszystkim

hehe, bedzie zdziwko, bo można dostać nawet 2 lata w zawiasach :D + trzeba płacić odszkodowanie! ;)

Gość nie wono wylewać żadnych
chemikaliów ani odpadów toksycznych bo to jest karalne! nawet u siebie na działce nie można bo to idzie do gleby i atmosfery i truje środowisko! jesteście debilami jak ograniczacie sie do tego że jego działka i może robić co chce! otóż nie! bo obok żyją i mieszkają inni!!!!!!!!!!

Gość pewien gosc
Kazdy odpowiada za swoje zwierzę, kot nie powinien kręcić się po okolicy bez opieki. Należało go pilnować, żeby nie łaził komuś po dzialce. Ktoś może sobie tego nie życzyć.

Gość trucicuiele kota
odszkodowanie za szczury? kto mi udowodni ze szczura nie chcialem otruc? pozatym nie wszytstkie zrace chemikalia paruja, moge je trzymac w misce:). kot wtargnal na prywatna posesje i innym wara do tego. mogl trafic do mikrofalowki i tez by bylo.

Gość kota nie zamkniesz w klatce
kot chodzi własnymi ścieżkami ale takiemu pustakowi to trudno zrozumieć

Gość trucicuiele kota
skoro chodzi wlasnymi sciezkami, to wlasciciel musi zrozumiec ze ktos na dzialce ma psa, zraca substancje, trutke na szczury tudziez inna pulapke, w ktora kocisko niechcaco wejdzie.