663662661 0 Napisano Wrzesień 11, 2010 Witam Was! Kochałam się z facetem w 17 dniu cyklu, wg. kalendarzyka dni płodnych wypadało że był to środek dni płodnbych... był to stosunek przerywany. Jakie prawdopodobieństwo ciąży? Czy któraś z Was tak właśnie zaszła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MagdaSycylia Napisano Wrzesień 11, 2010 Wszystko zalezy od tego,co ile dni masz okres!!!!! I czy Twoj chlopak zrobil to do srodka,nie ma tu zadnego znaczenia czy byl to stosunek przerywany,czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frrtrty Napisano Wrzesień 11, 2010 stosunek przerywany niesie ze sobą ryzyko ciąży...w dni płodne szczególnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
663662661 0 Napisano Wrzesień 11, 2010 Wystarczy dokłądnie przeczytać... tak ja napisałam... był to sam środek dni płodnych!!! A stusunek przerywany czyli kochaliśmy się bez zabezpieczenia ale sam wytrysk nastąpił po za mną!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malenka Zielona Napisano Wrzesień 12, 2010 Według mnie ciężko stwierdzić :) ja bym poczekała do pierwszego dnia spodziewanego okresu i zrobiła test. I tak wcześniej nic nie zrobisz. USG może nie wykryć tak wczesnej ciąży, a HCG pojawia się w moczu dopiero po zagnieżdżeniu. I proszę, nie panikuj :) Ja tak miałam i potem wyobrażałam sobie nie wiadomo co ^^ i zaczynały mnie boleć piersi i takie tam :) potem dużo rozmyślałam, czytałam i tak napędzałam wyobraźnię że były nowe objawy ciąży. Błędne koło, szkoda nerwów ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
663662661 0 Napisano Wrzesień 12, 2010 Ale ja w ogóle nie panikuje ;) jak będzie Fasoleczka to sie będę cieszyć przecież... . Pytam poprostu czy jest tutaj ktoś kto własnie tak zaszedł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malenka Zielona Napisano Wrzesień 12, 2010 Wybacz, zasugerowałam się tytułem "obawy" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
663662661 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 ;) Teraz czekam... co czas pokaże ... :) Planowany okres dopiero za dwa tygodnie więc sobie poczekam zanim zrobie test :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach