Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kidabionka

co mozna odczytac w jego spojrzeniu

Polecane posty

Gość kidabionka

kiedy mozna pozanc ze mezczyzna jest nami zainteresowany?? On patrzy, szuka kontaktu wzrokowego,usmiecha sie i zawsze odnajdzie wsrod innych ale czy to moze swiadczayc o tym ze jest zainteresowany kobieta? przaciez to tylko spojrzenia...

Gość przyczłap
Ta jasne :D

Gość kidabionka
kurcze ale skad mam to widziec:( ja uciekam wzrokiem bo on mnie zawstydza.On patrzy mi w oczy ja glupieje :(

Gość kidabionka
chociaż jego oczy sa namalowane na posladkach to i tak sie wstydze :(

Gość kidabionka
fajny podszyw;) a tak powaznie to moze to jego sprzenie to wyraz grzecznosci echhhhh niewiem juz sama

Gość kidabionka
a jesli sie myle, jesli te spojrzenia to tylko ot tak sobie, moze on po prostu tak juz ma ze patrzy w oczy kobietom

Jesli kims sie interesuje to utrzymuje z ta osoba kontakt wzrokowy. Przewaznie wiecej robic nie musze

Gość kidabionka
no tak on patrzy a ja glupia spuszczam wzrok albo on zagaduje a ja uciekam:(

Gość kidabionka
jak pucuje mu buty to też patrzy mi w oczy

Gość kidabionka
mysle że paczy mi w oczy i chce coś wyczytać ale ja nie wiem czy on widzi czy nie

Gość smakowity owoc mandragory
raczej to nic nie znaczy 🖐️ oni tak już mają po prostu, szczególnie gdy dziewczyna się peszy, dziwnie reaguje

Gość kidabionka
durne podszywy hehehehe. wiesz co ja sie boje ze zle interpretuje te jego spojrzenia i nie chce wyjsc na idiotke

Nie patrze sie w taki sposob na kazda. To jest specyficzne glebokie spojrzenie i zawsze cos oznacza. Tym bardziej jesli do Ciebie zagaduje. Jesli nie jestes pewna to postepuj ostroznie ale nie zniechecajaco

Gość bluesss kafe
też się uśmiechnij, przecież pewnie do innych tak robisz a jak spuszczasz wzrok to on się w końcu domysli

Gość kidabionka
echhhhh nie umiem tak zaczac sama z siebie, bo gdyby sie okazalo ze zle zinterpretowalam te jego spojrzenia to wrrrrrrrrrr;)

Gość dfdfsfdsfsdnbbv
do dupy ta ankieta - pyt. trzecie gdzie jest opcja inne??

Gość bluesss kafe
no ale jak dalej będziesz robić uniki to pomyśli, że go nie lubisz albo się domyśli, że on się tobie podoba:)

Gość Kinga Londyn
jak jest kilka kobiet to sie zdecydowac nie moze i monogamiczny nie jest! bedzie zdradzal! a jak w oczy patrzy to moze mysli o kobiecie lub zakochal sie w jej wzroku? albo ona go galami uwodzi i ma mysli zberezne lub swintuszy w glowie po cichaczu zwilzajac sobie krocze? na sto osob jedna kobieta wzrokiem uwiedzie to juz jest sukces! tu nie trzeba poradnikow czytac i jak laska sama chce to zaatakuje, a jak pijana to juz seks niczym wbanku. gdy kobieta ma doswiadczenia seksualne wielkie to wtedy robi zie z niej kolekcjonerka penisow istna i zdobywczyni przyrodzen. nierodka-dziewica tez moze miec potworny potencjal seksualny ale zablokowany przekonanaami religijnymi czy dbaniem o reputacje ktora posiada lub stracila, a o tym nie wie. najmadrzejsze sa nierodki, ktore zaplodnic sie nie daly bez wzgledu na okolicznosci doznan seksualnych. dziewica zawsze bedzie miala wieksze sukcesy edukacyjne co jej nie ujmuje wcale urody, a jeszcze posmaku dodaje dla meza przyszlego, z eo to on jest rozdziewiczaczem! zreszta puszczalskie dobieraja sie z puszcalskimi . . .

Ja tylko wtedy sie dlugo przygladam jak ktos ma wiesniacko obciete wlosy (np. pakistanczycy),albo jak ktos ma morde niewypal, jak sie sadlo wylewa,albo ktos ma oblesnego wasa :D Wtedy w duchu sie smieje,ale nie moge sie za dlugo patrzec bo pomysli ze sie podniecilam na jego widok :D Tak samo z babami.Kazdemu gadaja jakie to powodzenie maja bo sie kazdy za nimi oglada.Czas zrzucic klapki z oczu drogie panie.Oni sie ogladaja bo takich pasztetow to jeszcze nie widzieli nigdy :D

Gość Kinga Londyn
tak sobie bajdurzę i może czas by ktoś we mnie zanurzył?