Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milosz z Maszewa

Dopalacze są zle i młodzież nie powinna kupować ich

Polecane posty

Gość milosz z maszewa__
jeden z drugim nacpali sie dopalaczami i mnie ruchneli w krzakach :(

Gość Zenobiusz Pieczarka
co ty pierdolisz , zyski do budżetu państwa z tytułu akcyzy i podatków są kolosalne. chcesz by deficyt osiągnąl poziom katastrofy? Polacy - pijcie , palcie i zażywajcie , dzięki temu będzie na pensje i premie dla urzędników

Gość Kinga Londyn
dopalacze jak i alkohol legalne, więc można się dopalić i upic na raz bez łamania prawa! funny bunny + kilka piwek!

Moim zdaniem to żle że młodzież pali papierosy i pije wudkę. To jest nie zdrowe i można dostać raka płuc. narkotyki też są szkodliwe ja nie paliłem nigdy i nie pilem i ie będę pil a narkotyki to śmierć. Lepiej zjeść jakiś owoc. Albo naprzxykład ważywa na przykład czosnek jes dobry na raka

Gość niewiernana100
przynajmniej jest wolność i demokracja i jest jak na Zachodzie

Gość młodzież nie powinna i o ile
się orientuję, to one są dozwolone od 18 lat, jak alkohol (którego też młodzież nie powinna używać).

"Zenobiusz Pieczarka co ty pie**olisz , zyski do budżetu państwa z tytułu akcyzy i podatków są kolosalne. chcesz by deficyt osiągnąl poziom katastrofy? Polacy - pijcie , palcie i zażywajcie , dzięki temu będzie na pensje i premie dla urzędników" Tylko kto płaci za leczenie półgłówków:O?

Gość Kinga Londyn
Tutaj w anglii mamy taki szop on sie nazywa high shop , super sprawa, tylko cena troche droga bo jak w funtach sie placi to duzo wychodzi. Ale zarobki to np. ja jak jestem jako pomoc w kuchni to mam 800Funtow wiec jakies 6tys zl , to ladna kwota nie Polaczki??

Gość spoełczyRYSZARD
maja narkotyki po co im jeszcze dopalacze, CO TO MA BYC WOGÓLE CAŁY UROK CPANIA ZNIKŁ, PROCHY LEGALNIE CO TO MA BYC IMPREZA NA WODEWILU CZY 4 pory roku WIWALGIEGO PYTAM SIE KIEDYS TO RZEBY SIE NAPRRUC SZITEM CZA BYŁĄ NA OLD BRONKS SMIGAC NA GANGACVH KUPOWAC , RECYDYWA I UNIK I ADRENAZ 24