Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaa12345778

Mam egzamin za parę dni ,a

Polecane posty

Gość aniaaa12345778

nie mogę się zmobilizować do nauki :( ciagle sobie obiecuje ,że będę sie uczyć np 5 godz dziennie ,a uczę się po godzinie , 2 . a to olbrzymi egzamin . 200 pyt do nauczenia i a każdego pyt trzeba duzo wiedzieć.. umiem narazie może z 50 pyt.. wszystko przez te moje dołki ostatnio . Bo ostatnio czuje sie brzydka , nic nie warta mimo ,że ogólnie uchodzę za ładną. do tego inne problemy dochodzą.. mam nadzieję ,że będę miala szczęście na tym egz ...

Gość aniaaa12345778
up

Ja proponuje godzinę nauki i 20 minutowy spacerek :) do tego w trakcie nauki otworzyć sobie tabliczke czekolady :) musisz się z mobilizować i ostro wziąć się do nauki:)

nie ucz się na pamięć tylko ucz się zrozumieć dlaczego tak ma być a nie inaczej ;) i rób przerwy w nauce

Gość Kocykowa
Uwielbiam takie teksty :D "Czuję się brzydka...ale oczywiście wszyscy faceci się za mną uganiają i mówią,że jestem ładna".

moim zdaniem w nauce najwazniejsza jest systematycznosc... ja wole otworzyć książki z dwa tygodnie przed egzaminem (zależy od ilosci materiału) i uczyc się po godzinie dziennie niż tak jak Ty po 5 godzin kilka dni przed egzaminem :/ chyba bym się porzygała jakbym tyle musiała slenczec, do tego dochodz stres że nie zdąze itp. nie możesz się zmobilizowac? a nie przeraża Cie opcja, że nie zaliczysz i mozez oblac rok?

Gość aniaaa12345778
bo tak mówią ,że jestem ładna ;) ale teraz mam taki czas ,że czuje sie benadziejna . A uczę się od jakiś 3 tyg po godz dziennie. ale tego jest tyle ,że to nie wystarcza tyle się uczyć :( a taka opcja ,że moge olbac rok owszem mnie przeraża i to bardzo :( ale mimo wszystko mam kłopoty ze zmobilizowaniem się. bo szybko sie męcze nauką itd. wogóle ost chyba schudłam mimo ,że powinnam wlasciwie przytyć ,jestem jakaś taka blada i wogole słabo się czuje i jeszcze mam problemy osobiste i tą naukę :O Musze się przez te parę dni wziąc do nauki bo one będą decydujące..

teraz za główny cel postaw sobie nauke... pomysl, że to tylko pare dni intensywnej pracy i jeden problem z głowy pozniej zajmij się zdrowiem (nie wiem może masz anemie, albo to po prostu taki zastuj przed jesienią, jakies witaminki czy cos), a te pierd*lenie "jestem brzydka" samo przejdzie :P