Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidzeszwagrapedofila

Moja siostra jest głupia!!

Polecane posty

Jestem na nią wściekły. W wieku 18 lat urodziła dziecko, rodzina jej pomogła a teraz ona jest jeszcze głupsza, znalazła sobie o 15 lat starszego faceta, który bardzo interesuje się nawet nie moją siostrą ale moim siostrzeńcem. Chciałem jej zabronić się spotykać z tym facetem ale ona powiedziała żebym się nie wtrącał. Najchętniej zgłosiłbym to na policje, mówiłem o tym rodzinie, ojciec i rodzeństwo oczywiście popiera moje zdanie ale matka mówi że moja siostra nie moze wybrzydzac

Gość Kafe Prześmiewca
Tak, zgłoś na policję fakt zajścia twojej siostry w wieku 18 lat :-D Pan policjant się na pewno oburzy, że ktoś chciał ruchnąć takiego starocia - oni wolą 14nastki :classic_cool:

Gość żona pierdziocha mąż strajdun
Im młodsza tym lepsza! ważne by kobieta miała kroczę obrośnięte i cycuszki wydatne jak i tyłeczek zaokrąglony!

Tylko że ten chłop interesuje się bardzo dzieckiem mojej siostry, mimo że nie jest jego ojcem czy nie daje wam to do myślenia? po co facetowi kobieta samotnie wychowująca dziecko? jeśli jakiś facet interesuje się taką kobietą to pewnie myśli nie o tej kobiecie a o jej dziecku. Mam chyba prawo byc wściekły.

Gość Mam nadzieję,że to
nie prowokacja.Nic nie piszesz ile lat ma w tej chwili dziecko.Napisz jak wygląda niby to niezdrowe zainteresowanie dzieckiem tego faceta.Jak dziecko jest starsze to sam delikatnie możesz sie od niego dowiedziec,czy facet w jaki kolwiek sposób je skrzywdził.

Gość Mam nadzieję,że to
prowokacja-sorki za błąd.

Dziecko w tej chwili ma 5 lat, niby jak wygląda. Zabiera dzieciaka na kolana, bierze na spacery(oczywiscie nigdy nie dopuszczamy do tego by byl z małym sam, zawsze jak gdzieś z nim wychodzi to ja czy ktoś z rodziny idzie z nimi by miec wszystko pod kontralą