Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarowka30

jak przekonac noworodka do spania w lozeczku

Polecane posty

Gość ciezarowka30

Po tygodniu spania w koszyczku moja mala nagle sie rozmyslila I po 5min budzi sie I wrzeszczy. W dzien targam ja ze soba a w nocy musialam wziac ja do lozka. Jakies rady?

Gość jkjkjkj
oj tez spi w lozku ale w lozeczku tez lubi spac, wiec trudno powiedziec :p

Gość noworodki
potrzebują dużej bliskości - spedziwszy 9 miesięcy w brzuchu mamy, w ciasnocie i cieple, źle się czują w za dużym i pustym łóżeczku :-) Bierz do łóżka i ciesz się, że masz dziecko blisko siebie i nie musisz wstawać, albo - jak bardzo tego nie chcesz - okrywaj kołderką tak, żeby miało trochę ciasno, jak w brzuchu. Spanie z dziećmi przerabiałam dwukrotnie, nawet nauczyłam się karmić przez sen - to jest bardzo fajne doświadczenie

Gość trzeba małe lanie zrobić
i bez gadania połyzć a jak nie to do piekarnimka albo piwnicy

Gość mama_z_2009_mama
Cześć dziewczyny. Zapraszam Wszystkie mamusie przyszłe i obecne,jak i kobiety które są w trakcie starań o dzidziusia na nowo założone prywatne forum. Jeśli macie ochote i czas podzielić się swoimi doświadczeniami i przeżyciami związanymi z ciążą, porodem, połogiem i macierzyństwem oraz chcecie poznać nowe mamy to gorąco gorąco ZAPRASZAM. Jest wielee przeróżnych działów na któryc na pewno odnajdziecie kompanki do rozmów. Pomóżce rozkręcić naprawde świetne forum : GWARANTUJE MIŁĄ I PRZYJEMNĄ ATMOSFERE!! Zarejestruj się na http://www.mamazjajem.fora.pl/

Jak moje córki były noworodkami to kładłam je w poprzek łóżeczka a w 2 połowie łóżka leżała zwinięta kołdra by zmniejszyć przestrzeń.

Gość a ja nie pochwalam spania
dziecka w lozku z rodzicami. Po pierwsze potem jest placz, ze dziecko nie chce spac w lozeczku, jak odzwyczaic itd. Po drugie lozko w sypialni to lozko meza i zony a nie matki i dziecka.

Gość ciezarowka30
Jej lozeczko jest naprawde male (typu Moses basket), wiec nie chodzi o przestrzen. Po prostu mamicoreczke mam ;-)

Gość jkjkjkj
ja spie z malym bo moj chlop i tak chodzi na nocki do pracy i lepiej mi karmic w nocy.

Gość ciezarowka30
hmm zaczelam ja przekladac dopiero po 10 minutach od zasniecia przy cycku i juz jedna 2-godzinna sesje w koszyku zaliczyla..