Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agawkasi

zwiazek bez seksu

Polecane posty

Gość agawkasi
gdy byc seks inicjatywa roznie....pozycje roznorodne...nie bylo jakiejs rutyny....i chodzi o to ze bylo fantastycznie...konczenie o 5 min.- nie zdarzylo sie....tym bardziej ciezko mi zrozumiec....i kurde o mowi o wspolnej przyszlosci ze moglabym byc jego zona kiedys...ze moze dzieco....jestem z nim ponad rok...z moja corka dogaduja sie swietnie...bardzo...i wiedzial o moim rozwodzie wrecz sie niecierpliwil kiedy to nastapi

Gość Emmett Fitz-Hume
HAHA! Córka jeszcze... No to masz wyjaśnienie :D

Gość WRÓŻBY-TAROT-EMAIL ZAPRASZAM
W dzisiejszym świecie któż z Nas nie ma problemów? każdy ma większosć tylko je ukrywa aby inni nie widzieli... czasami jednak warto skorzystac z kart TAROTA dla mnie samej one są codziennie drogowskazem ja nie musze zapalić papierosa albo napić się kawy wstając rano musze sprawdzić co TAROT dla mnie każdego dnia ma. Warto czasem uprzedzic los i zmienic zly los. Przekonac sie warto Mozliwość ogolnej wróżby bez podawania detali tylko data i imie albo zadawanie pytan odplatnie tylko 5zl ZAPRASZAM warto anna_anielaa65@wp.pl

Gość fredek z fabryki kredek
" nie mówię, że FACECI, tylko że ON!!! ten jeden gość, a nie wszyscy faceci. " Każdy facet ma podobny mechanizm działania, jeślli o tym nie wiesz, to musisz być kobietą :D " zresztą sam powiedział mówiąc o okruchach. " To po jaka cholerę się wiąże z autorką, jeśli wie, że sobie nie poużywa ? " naucz się czytać ze zrozumieniem i nie dodawaj sobie teorii " To nie teoria tylko rzeczywistość. " tacy jak ty właśnie są głupi na kafe i przeinaczają sens wypowiedzi " Głupie to są twoje teorie wyssane z palca. " fredek, przecież ten jej facet powiedział, ze nie jest facetem typu tych, ktorzy okruchy jedza z chleba..... " Pytam raz jeszcze : to po cholere się wiąże z kobietą, jeśli z góry wie, że nie będzie żadnych zbliżeń ???

Gość I WŁAŚNIE TO JEST TO
dopiero teraz autorka mówi, że ma jeszcze dziecko....... czemu wy tak zatajavcie wszystko, a poitem nie umiecie zrozumiec, ze nikt tutaj nie doradzi osobom nieszczerym? nagle teraz coraz wiecej szczegolow bedzie z zycia, o ktorych autorka nie powiedziala wczesniej.... ech, kobiety:o

Gość lisiczkapiękna
Facet jest normalny i nie ma nasrane w głowie, że jak rozwódka i z dzieckiem to jakaś parszywa. Sa faceci, którym to nie przeszkadza i nie maja jebla aby posuwać tylko dziewicę. On ma 33 lata i swoje przezył i myśli już trochę inaczej niż małolat. Nie o to tu chodzi... Ja stawiam na kłopoty z erekcją z jakiejś tam przyczyny.

Gość on po prostu nie chce mieć
"Pytam raz jeszcze : to po cholere się wiąże z kobietą, jeśli z góry wie, że nie będzie żadnych zbliżeń ???" nie odwracaj kota ogonem teraz, nie o tym mówiłam:o a Twoje pytanie jest bez sensu. jego zapytaj, jak Ci się nie nudzi w życiu.

"lisiczkapiękna Facet jest normalny i nie ma nasrane w głowie, że jak rozwódka i z dzieckiem to jakaś parszywa. Sa faceci, którym to nie przeszkadza i nie maja j**la aby posuwać tylko dziewicę. On ma 33 lata i swoje przezył i myśli już trochę inaczej niż małolat. Nie o to tu chodzi... Ja stawiam na kłopoty z erekcją z jakiejś tam przyczyny." toi napisz do niego maila i sprawdź, czy ma problem z erekcją. jakoś autorka o tym nie mówi, a ty sobie wkrecasz swoje teorie.

Gość lisiczkapiękna
Skoro jej nie bzyka przez 2,5 miesiąca to wyobraż sobie, że może mieć kłopoty z erekcją. Nie staje mu i tyle.

Gość Emmett Fitz-Hume
agawkasi - masz tu szczerą wypowiedź: Dopóki byłas mężatką i córka była na głowie swojego ojca, to było zajebiście. Facet spotykał się z Tobą jak z panną i nie szanując Cię rżnął jak dziwkę. Przecież musiałaś wrócic do domu po wszystkim. Teraz dostrzegł, że wpierdolił się w niezłe gówno. Bo córka jest dla Ciebie najważniejsza, bo ciągle są jakieś sprawy związane z Twoją przeszłością bo nie jest już tak fajnie jak kiedyś (przed Twoim rozwodem). I po prostu chce się ewakuować. Może nawet jest z Tobą z litości. To wszystko tak go obciąża, że nie jesteś dla niego atrakcyjną samiczką i nie chce Cie posuwać. Napisał to trzydziestoparolatek z podobnymi doświadczeniami, Emmett Fitz-Hume :classic_cool:

on po prostu nie chce mieć, a co ma nuda w życiu do tego tematu ? Tu jest rozmowa o facecie, który nie ma ochoty na seks, a nie o mojej nudzie :D Argumentów ci już brakuje, czy się nudzisz ? :-)

Gość lisiczkapiękna
Jakby nie chciał z nią być, to by nie nalegał na rozwód i nie spędzał z nią każdej wolnej chwili. Pieprzony ciemnogród, jak rozwódka i z dzieckiem to juz nie kobieta, nie człowiek....

"fredek z fabryki kredek on po prostu nie chce mieć, a co ma nuda w życiu do tego tematu ? Tu jest rozmowa o facecie, który nie ma ochoty na seks, a nie o mojej nudzie Argumentów ci już brakuje, czy się nudzisz ? " wyłożyłam Ci wszystkie argumenty, a Ty dalej nie rozumiesz:) I próbujesz z ludzi robić idiotów:D Coż, Twoja sprawa:) A autorka niech też zrozumie dosłownie to, co jej facet powiedział. takie to trudne? buźka!

nie to jak dorabiać sobie teorię do prostych słów:D poza tym autorka pewnie jeszcze niejedno ukrywa...

" wyłożyłam Ci wszystkie argumenty, a Ty dalej nie rozumiesz I próbujesz z ludzi robić idiotów " Myślę, że mnie dobrze w tym wyręczasz ... i nie z ludzi, a z ciebie ;-) " A autorka niech też zrozumie dosłownie to, co jej facet powiedział. " A od kiedy tak wierzysz w to, co faceci ci mówią ?

Gość agawkasi
eeee...przeszlosc tu nie ma wiele do rzeczy..nie mam problemow...corka jest wazna...fakt...mamy duzo czasu dla siebie z nim...mala nie jest wciaz na mojej glowie...w kazdy piatek idzie do dziadkow, bo chce....mala ma 5 lat...nie ma z nia problemów....ON ma jakas blokade...takie mam wrazenie...ale mowi (gdy niby spie i niby nie slysze) ze on innej kobiety nie chce, ze nie wyobraza sobie zycia beze mnie...ze kocha itp. i nie mieszkamy razem gdyby ktos byl ciekaw...

" fredek z fabryki kredek " wyłożyłam Ci wszystkie argumenty, a Ty dalej nie rozumiesz I próbujesz z ludzi robić idiotów " Myślę, że mnie dobrze w tym wyręczasz ... i nie z ludzi, a z ciebie" Z siebie robisz, z siebie i dobrze o tym wiesz, a jak nie, to kiedyś do tego dojrzejesz:) " A autorka niech też zrozumie dosłownie to, co jej facet powiedział. " A od kiedy tak wierzysz w to, co faceci ci mówią ?" MASZ RACJĘ! Tobie też nie wolno ufać, bo jesteś facetem:D A poza tym trollem forumowym, ale cóż... Dzięki Tobie jest życie ciekawsze:D

Gość nie dość że zużyta rozwódka
to jeszcze bachor HAHAHAHA odradzałabym koledze takiej panny z takim przebiegiem i bagażem a już na pewno odradza mu tego rodzina i sie nie dziwię!

Gość fredek bo faceci mówią wprost
chyba że Ty nie jesteś facetem, skoro na kobiecym forum siedzisz

Gość agawkasi
nie ukrywam nic...trudno jednym tchem opisac swoj zwiazek i zycie...jesli o niego chodzi...to mozna powiedziec ze jest po przejsciach...ma jakis uraz do kobiet...zaufanie trudno bylo zdobyc...

Gość agawkasi
kwestia rodziny? bzdura....bywam w jego domu...rodzina mnie polubila....jego mama za mna jest, za mała też....i jak sie okazalo do domu kiedys tylko jedna czy dwie kobiety przede mna zaprosil

Gość no ale skoro chcesz rady
to najpierw dobrze opisz swoje życie, wtedy łatwiej doradzić:) chyba że nie chcesz, to nie miej pretensji. niektózy tutaj chcą dobrze, ale jak nie wiedzą, to co mogą doradzić? każde wydarzenie w Twoim życiu wpływa na to, jak my Ciebie odbieramy. przecież Cię nie znamy osobiście, tylko tyle, co sama o sobie powiesz:)

Gość Emmett Fitz-Hume
agawkasi - spoko. "ON ma jakas blokade" - wskazuję Ci czym spowodowaną. Jest to moje zdanie i możesz się z nim nie zgadzać. Nie rozumiem dlaczego on cokolwiek mówi, gdy Ty niby śpisz i niby nie słyszysz. Sam do siebie gada? To może do psychiatry go poslij. ;) Albo wali Ci ściemę żeby nie było Ci przykro. Tak czy inaczej zostawi Cię i poszuka bezdzietnej panny :)

nikt nie chce zużytej rozwódki z bachorem! naprawde nie możesz tego zrozumieć? może się go w końcu spytaj to ci powie to delikatnie w stylu "nie jestem gotowy na dziecko" :o nikt nie będzie za Ciebie się użerał jak masz takie gownaine życie, rozwód w wieku 26lat bachor i co jeszcze byś chciała? książę się zjawi i nie zwróci na to uwagi? heh naiwna jesteś

Gość agawkasi
droga wolna...ja go nie trzymam....wiec po co sciema...jestem duza dziewczynką...niejedno w zyciu przeszlam....nikt sie nie spodzielwl ze mam na tyle sily i odwagi by wziasc rozwod pomimo blagan meza w ktorego cudowne zmiany nie wierzylam....potrafie spojrzec prawdzie w oczy.... i potrafie zrobic porzadki w swoim zyciu...czasem trzeba sie tylko poradzic...spojrzec na rzeczywistosc z roznych stron

Gość lisiczkapiękna
Wspólne życie piękna sprawa ale seks bardzo zbliża partnerów i trzeba tego twojego koniecznie odblokować... Może wspólny weekend i robienie loda w plenerze poskutkuje?;)

" ... to kiedyś do tego dojrzejesz " Za to tobie już to nie grozi ;-) " MASZ RACJĘ! " Dzięki za uznanie :-) " trollem forumowym " Jesteś tu jedyna, która pisze pod wieloma nickami i popiera swoją wyimaginowaną teorię, więc zasłużyłaś na miano trolla bardziej ode mnie. Poza tym, co ty możesz wiedzieć o facetach ? :-) " chyba że Ty nie jesteś facetem, skoro na kobiecym forum siedzisz " Miej odwagę i pisz pod jednym nickiem, tchórzu. Czym się różni forum kobiece od męskiego ? :-)

Gość agawkasi
to pwiedz po co jest ze mna ponad rok-wiele razy mogl odejsc-nie odszedl....wiedzial ze mam corke...sam ma 11letniego syna z poprzedniego zwiazku....-pisalam o tym...dlaczego mnie nie zostawi? taki madry/madra jestes?

dlaczego ściemnia? a no dlatego,że z jednej strony jest mu cię żal co sobie poużywał za darmo a teraz sie brzydzi i być może juz kogoś ma więc czeka aż sama odejdziesz żeby on nie miał wyrzutów sumienia że wpakował się w gówno i zostawił babę z dzieckiem.Proste.