Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassandra w.

nie mogłabym robić loda facetowi :/

Polecane posty

Gość kassandra w.

nie wiem jakos mnie to hmmm... obrzydza ??!! a faceci widze,ze oczekuja tego ode mnie! nie mam stalego partnera,spotykam sie z kims tylko dla seksu i odnosze wrazenie,ze dziś bez zrobienia loda to tak jakbym nie była prawdziwą kobieta ! jak wy to widzicie??

Gość kassandra w.
wiesz ja nie chce tego robic i sie mu nie tłumacze,ale widze,ze on by chcial :P a jak spyta kiedys czemu nie chce tego robic,to co mam mu powiedziec,ze mnie to odpycha ??:D:D

Gość kassandra w.
kurde nie wiem sama czy sie brzydze czy raczej boje,ze nie sparwie mu takiej przyjemnosci jakiej on oczekuje ode mnie ?!

Gość kassandra w.
no nie wiem mam jakies zahamowanie :P nie wiem jak kobiety moga polykac sperme,aa ty jestes kobieta??

Gość ilonkaaaaaaaa
zgadzam sie ztoba dla mnie tez to jest ochydne

Gość kassandra w.
w końcu ktoś myśli tak jak ja :P wiele razy myslalam o tym zeby sie przelamac ,ale jak przychodzilo co do czego to juz nie chcialam tego robic :D:D:D no nie moge sie przelamac :P

Gość kassandra w.
ilonkaaaaaaaa a masz stalego partnera? czy on prosi cie zebys zrobila mu loda?

Gość ciekawska zoska
wiesz może nie trafiłaś na tego???ja mam swoje lata a też nie robiłam tego każdemu...tylko dwóm i uważam,że każdy ma swoje osobiste podejście do tego:)

Gość kassandra w.
wiesz z tym facetem chodze tylko do łóżka,właściwie jesteśmy przyjaciółmi,znamy sie juz kilka lat,ale nie jesteśmy razem.On jest przystojny,podniecajacy,ale może datego,ze nie ma miedzy nami tego prawdziwego uczucia nie moge sie przelamac?

Gość ciekawska zoska
ja miałam 5....w tym 2 było moimi mężami ale tylko 2 to robiłam i nie było w tych dwóch moich mężów...choć przecież wychodząc za mąż uczucie było....to ,że potem się kończyło to inna bajka zupełnie...więc nie wiem jak jest u Ciebie...u mnie wiem,że nie z każdym mogę i chcę:)

Gość kassandra w.
chyba nie do konca przy nim czuje,ze moge pojsc na calosc:P nie bylam nigdy w stalym zwiazku,ale bylo kilku facetow w moim zyciu na dluzej lub krocej i nigdy nie mialam ochoty tego zrobic.Boje sie po prostu ze za niedlugo dziewczyna ktora nie bedzie chciala robic loda bedzie ta gorsza w lozku! a jak Ty myslisz??

Gość maciek637567
moja dziewczyna ma podobne podejscie niedlugo po naszym poznaniu powiedziala ze nigdy nie chce seksu oralnego, zarowno minety, jak i loda. Nie naciskalem, w koncu po dluzszym czasie zgodzila sie na minete i teraz sama mnie do tego zacheca :P niestety nie odwdzieczyla mi sie w druga strone, a ja ja do tego nie naklanialem ,bo nie chcialem jej nic narzucac. Niestety od jakiegos czasu czuje ze mi tego cholernie brakuje, chce zeby mi to zrobila, ale naprawde nei chce jej do niczego zmuszac. I kolko sie zamyka :( Chcialbym jej jakos zasugerowac ze tego potrzebuje i nie jest to az takie wstretne ale nie wiem jak ?

Gość europawybiera
ja tez mialam taki dylepmat ani ja jemu ani on mnie ale dzisiaj jest moim narzeczonym kocham go i robie to zeby mu zrobic dobrze a samej tez jest mi super.. jak sie kogos kocha to nei patrzysz o fuj on tym sika.. kochasz kazdy kawalek jego ciala.. nawet ten :)

Gość omggg
Tez mialam opory ale kiedy pomyslalam, ze facet tez je moze miec przed minetka, ktora uwielbiam ;) to jakos mi minely i teraz to nie problem ale bez łykania bo tego bym nie zniosla raczej ;o

Gość ciekawska zoska
ja np.nie lubię kiedy on mnie...mnie to nudzi;p wiem,wiem,pewnie powiecie ,że nienormalna jestem,ale tak mam:D mam też kogoś z kim spotykam się,od czasu do czasu tylko i jest nam super....czasem pozwalam mu,żeby sobie polizał,choć mnie to nudzi:)nie wiem co ci powiedzieć....ja myślę,że jak z twoim przyjacielem jest ok i jest wam dobrze tak jak jest to przestań się zadręczać i już:)

Gość ciekawska zoska
i powiem ci jeszcze ,że myślę,że skoro on się z tobą spotyka to muszisz być dobra w łóżku i tyle:)

Gość historia_jak_codzien
maciek, ta Twoja dziewczyna to cholerna egoistka pokaz jej drzwi najlepiej bo tego czasu juz nie odzyskasz !

Gość kassandra w.
no w łóżku jest nam zajebiście :) on mi robi czasem minetke, ale ja go do tego nie zmuszam,on sam chce :P minetka tez nie robi na mnie jakiegos wiekszego wrazenia,ale wiem,ze jego to kreci wiec mu pozwalam :D ja po prostu czasem widze,ze on bardzo chce loda i chcialabym z nim porozmawiac na ten temat,ale jesli spyta czemu nie chce tego zrobic to nie wiem co mu powiedziec zeby go nie zranic.

Gość ciekawska zoska
hmmm,no tak rozumiem....ciężko coś takiego powiedzieć,żeby nie odebrał tego do siebie...:( nie wiem może trzeba wypowiedzi jakiegoś faceta? w sensie jak to powiedzieć,żeby nie zranić...

Gość koteczkaaa..
a psu??

Gość betemm
Wiesz, dla mnie seks oralny to cos najbardziej intymnego na swiecie. Normalny seks moge uprawiac bez milosci, ale nie wyborazam sobie wsadzac sobie do buzi penisa faceta, z ktorym tak naprawde nie laczy mnie zadna glebsza wiez:O

ja tez mialam opory i dopiero po 3 latach chodzenia zdobylam sie na to. a teraz tez sie wstydze ale wiem ze on to lubi a to mnie bardziej podnieca

Gość kassandra w.
wiesz o spyta się " a czemu nie chcesz mi zrobić loda " a ja co mam powiedziec "nie bo nie ?!" bez sensu.

Gość kassandra w.
a wyczuwam juz ze to pytanie wisi w powietrzu :P

Gość amelka123456
Jak nie możesz się do tego przełamac to załóż facetowi gumke i wtedy spróbuj, warto skorzystac z jakiś smakowych albo zapachowych, wtedy będziesz robiła mu loda a smak będziesz miała np wiśni. Polecam dla takich kobiet takie rozwiązanie. Tutaj masz np taką prezerwatywe http://www.sexishop.pl/prezerwatywy-reflex-class-cherry-p-759.html