Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duży i gruby

Pytanie do kobiet???

Polecane posty

Gość duży i gruby

Heja, mam takie pytanie, chcialbym się ogolić całkowicie w miejscach intymnych dla mej kobiety. Niemam długich włosków ale chciałbym spróbować całkiem zgolić. Podczas robienia loda nie przeszkadzały by włoski a to podobno tak jest też bardziej higienicznie. Moje pytanie takie- podoba Wam się to u faceta czy nie ? ;)

Gość europawybiera
zgol zle sie wybiera łonowce z przestrzeni miedzyzebowycjh :D

Gość BULBAQ
GOLĄ SIĘ CIOTY

Niewiem jak innym ale mi cos takiego sie NIE PODOBA !! Moim zdaniem prawdziwy facet powinien byc meski , seksowny ... a jak zgoli owłosienie to jak będzie wygladał ? jak przedszkolak a nie jak facet buchający seksem . Ja uwielbiam ptaszka mojego mena i jego włosy również ;) wogule mi nie przeszkadzają i moim zd. gdyby sie ogolił to nie byłby juz tak pociagający bo wyglądałby kurde jak mój trzyletni bratanek :/ tak przynajmniej sobie wyobrażam fiutka bez owłosienia ... no ale kazdemu sie podoba co innego , ozcywiście nikogo nie krytykuje :) ale najlepiej to sie zapytaj swojej kobiety czy by chciała żebyś sie ogolił , no bo jak nie to lepiej jej nie zaskakiwać czymś takim

Nie podoba mi sie zero u faceta.Moze to i higieniczniej i praktyczniej* ale wyglada ochudnie.

Gość duży i gruby
wogole naprzyklad jakis prostokacik nad kutaskiem a dookola ogolony ladnie?