Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałosny pożalnik :P

ok, no musze sie pożalić !!

Polecane posty

No więc mam 24 lata, nie mam dziewczyny, mieszkam z rodzicami, mam słabą pracę, do tego żadnych wiekszych perspektyw, wypadają mi włosy ze stresu przez to mam juz małe zakola i łysość na środku..., która by chciała takie coś jak ja ? studia robie juz 5 lat, a jestem na 6 semestrze...na mieszkanie nie mam szans no chyba, że znajde dziewczyne i razem weźmiemy na 50 lat, no ale dziewczyny nie chcą yakich nieudaczników jak ja... ;(

Gość Astrea17777777
Zależy jakie dziewczyny. Mnie by to nie przeszkadzało, bo jak się dwoje ludzi bardzo kocha to razem wszystkie problemy przechodzą :) Nie jesteś nieudacznikiem :) Zdobędziesz pewnosć siebie gdy kogoś znajdziesz:) Będzie dobrze:)

no właśnie problemem jest brak perspektyw na znalezienie kogoś bo jestem nieśmieły :(

Gość Astrea17777777
Rozumiem. Fajni są nieśmiali bo to romantycy. Nie bawią się dziewczynami... Wystarczy, że dziewczyna też będzie nieśmiała:) załóż profil na sympatii :) NApisz jaki jesteś, dodaj fotke. Wierz mi, że jeden dzień a Twojej skrzynce pojawią się wiadomości :) Teraz tylko tak szuka się miłości :) To bardzo na topie:D