Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalunia 28 09 90

chłopak mnie oszukuje

Polecane posty

Gość lalunia 28 09 90

mój chłopaka nie mówi mi całej prawdy. . .ostatnio zabroniłam mu jechać na imprezę a on i tak pojechał. . .to boli skoro dowiadujesz się o tym że jesteś oszukiwana przez osobę którą naprawdę kochasz. . .co mam z tym zrobić???

ostatnio zabroniłam mu jechać na imprezę a on i tak pojechał. . .to boli skoro dowiadujesz się o tym że jesteś oszukiwana przez osobę którą naprawdę kochasz brawo co masz zrobic? dalej mu zabraniaj

Gość o takich sprawach
a czemu mu zabronilas?\nie ufasz mu?

Gość lalunia 28 09 90
ufam ale jak on by coś zrobił pod wpływem alkoholu. . .boje się o to ż mogę go stracić. . .ale ostatnio to co tydzień jeździ na balety

ostatnio zabroniłam mu jechać na imprezę" jak na razie to oszukujesz sama siebie że masz chłopaka :P co to za związek w którym zakazy i nakazy obowiązują?

Gość o takich sprawach
to ile on pije? czy ma slaba glowe?

jak by cie kochał to by chodził razem z Tobą- takie moje zdanie Przyszłości w tym nie widze

Gość lalunia 28 09 90
nie ma słabej głowy zależy od dnia czy jest zmęczony czy nie niekiedy dochodzi do 14 piw ale wtedy bardzo piany nie jest. . .

Gość lalunia 28 09 90
uważacie ze to już koniec??? dajcie mi jakąś rade żeby to wyprostować? ja chce z nim być i to bardzo mocno. . . nie byliście nigdy zakochani?

Gość yhmyhmyhm
14 piw? slabo

taki związek nie ma wogóle przyszłości- powinnaś z nim zerwać. Jestem mężatką i wiem co to uczucie ale jak uczucie jest tylko z jednej strony to się to nie uda

Gość lalunia 28 09 90
ja już nie wiem co robić??? napiszcie mi czy to ma sens pogadać z nim wytłumaczyć???

ja już nie wiem co robić??? napiszcie mi czy to ma sens pogadać z nim wytłumaczyć??? a jaka chcesz odpowiedz? bo i tak bedziesz tlumaczyc i wyjasniac obojetnie co Ci ludzie powiedza

zerwij z nim i powiedz dlaczego i tyle Jak mu będzie zależeć to się zmieni ale to raczej nie ten typ

Gość lalunia 28 09 90
ale ja coś czuje że to jest ten jeden jedyny :(

jeden jedyny :-) pije, chodzi sobie gdzie chce z koleżkami, nie zabiera cie ze sobą, nie liczy się z twoim zdaniem. Traktuj się dziewczyno jak kobiete a nie dziewczynke na chwilke

Gość lalunia 28 09 90
wypije sobie jak gdzieś jedzie okazyjnie i nie z koleżankami tylko z przyjaciółMI

no i teraz go bronisz. Sama napisałaś ze ostatnio to co tydzień jeździ na balety. Opamiętaj się. Najpierw po nim jedziesz a później bronisz bo ktoś powiedział co nie jest po Twojej myśli. To jest chore uczucie. Oderwij się od tego a nie szukaj kogoś kto Ci przytaknie i powie że tak ma być