Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika mika ....

matka polka łódz - ktoś tam rodzi albo rodził

Polecane posty

Gość mika mika ....

oczywiście jak zdążę - to jadę rodzic do w/w Leżałam już tam 2 razy na perinatologii-ginekologii Ale podobno we wrześniu ten oddział jest zamknięty a ja mam termin na 20 września. Chcę tam rodzić bo wiem że gdyby coś nie daj Boże z dzieckiem to tam dla niego jest najlepsza opieka - a moja osoba już mniej ważna

Gość ja w tym szpitalu
rodzilam 2 razy - porody bez komplikacji rodzilam tam ze wzgledu na wyposazenie szpitala w sprzety medyczne -

Gość ja w tym szpitalu
ale tam sa 3 oddzialy poloznicze

Gość mika mika ....
wybieram się na pierwszy oddział ginekologii mam mieć cesarkę boję się wiem że na każdy szpital są różne opinie - dobre i złe

Gość ja w tym szpitalu
2 lata temu rodzilam wlasnie na 1 odddziale polozniczym rodzilam sn , wiec nie wiem jak to wyglada z cesarka ale po porodzie opieka ok , dziecko jest przy matce - kazdego wieczoru polozna kapie noworodki . jedyny dyskomfort ze w sali sa po 3 lozka ( 3 pacjentki ) , tak wiec jak placza dzieci ciezko sie wyspac . a co chcialabys wiedziec ?

Gość smallgirl
Cześc dziewczyny mam pytanie czy któraś z was tam rodziła?chodzi mi dokładnie o klinikę ginekologiczno-położniczą.Jakie są wasze opinie o tym szpitalu?Proszę o wasze zdanie