Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i7tf6it6

byly chlopak walnal mi taki komantarz na nk

Polecane posty

Gość i7tf6it6

jak zripostowac??? Napisał mi na profilu tak "kolejnosc zdjec w albumie glownym doskonale odzwierciedla twoj system wartosci.Na pierwszym mieiscu jest twój kot(pierwsze zdjecie bylo kota) na drugim mieiscu w twojum zyciu jest wazny zapach konskich odchodow(mialam zdjecie w stajni) na trzecim twój samochód na czwartym dobrre i drogie zarcie(bo mialam zdjecie w restauracji)a na piatym luksusowe zycie(bo mialam zdjecie z hotelu w kenii To mi napisal na profilu zeby wszyscy widzieli do tego skopiowal i napisal pod zdjeciami

Gość teneryfaaa1
hahaha zajebisty koles :D no będziesz się musiała namęczyć żeby odciąć się mu złośliwie, ale i z klasą :P

Odpowieddz mu tak narazie tak jest bo nie poznalam faceta ktory byl by warty pierwszego miejsca w mojej hierarchi, jak do tej pory sami nie udacznicy i cippppki:P tak wiec po luksusie znajomi, rodzina, zakupy( i co tam jeszce chcesz) potem dlugo dlugo nic ... no i w koncu na miejscu 25 Ty|:P

Gość hahahahahaaaa
napisz mu zartem ze jest bardzo spostrzegawczy bo wlasnie taki masz system waartosci

Gość anjja to jaaa
a t mu odmisałaś- twój album też obrazuje stan tojego umysłu pustka, totalna pustka.- bo nie iała zdjęc w galerii

Gość chinota
jak ja się cieszę że nie mam konta na nk

Gość ja na pierwszym miejscu
stawiam boga a ty do kota sie modlisz ?

Gość Jak autorka do niego nie zagad
Mozesz np. tak "Nigdy nie spotkalam tak inteligentnej persony jak Ty, Twoj komentarz jest prawdziwy, szczery i bardzo madry, ale martwi Cie pewnie to, ze konskie odchody sa wyzej w hierarchii wartosci niz Ty?"