Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie^^

wstydzę się zrobić badania na HIV

Polecane posty

Gość taka sobie^^

kurde, wstydzę się zrobic badania na HIV, mieszkam w malutkim mieście, w zeszłym roku zdarzylo mi się zmieniac partnerów (bylo ich 3) każdy miał byc potencjalnym jedynym ale okazywało się że po chwilach zdobywania facetom odechciewało się stałych układów, nie jestem puszczalska ,tak poprostu wyszło, coraz częściej zastanawiam się czy nie zrobic badań,dowiedziałam się że 2-ch z nich często zmienia dziewcyzny, to mnie przeraziło

Gość franciszkaakaka
a co tutaj jest wstydliwego ? badanie na hiv jest anonimowe i jest strzezone tajemnica lekarska . Idziesz pobieraja ci krew i wyniki chyba w ten sam dzien albo po kilku dniach .

Gość taka sobie^^
tak się mowi że anonimowe, tyle że w małej mieścinie zaraz plotkuja że Pani XX robi sobie badania na HIV

Gość przeszczepiona nerka:D
ja mam co wizytę i się nie wstydzę :D

oddając krew dostajesz później informacje z podstawowymi wynikami w których to jest zawarta informacja HIV: pozytywny/negatywny, tak więc problemu nie ma

Gość oliiiiiiiiiiiiiaaa
słuchaj, nie musisz wcale robić w swojej miejscowości!! mozesz pojechac np do wawy lub innego duzego miasta i nikt Cie nie bedzie pytal dlaczego tu a nie u siebie robisz badania! poczytaj w necie gdzie w jakim miescie sie robi, zadzown tam, umow sie i pojedz.