Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paruffka

Jak to zrobić, żeby się nie rozwaliło?

Polecane posty

Gość paruffka

Przepraszam, wiem, że nie ten dział, ale tu jest najwięcej osób :) Chcę zrobić na obiad parówki nadziewane żółtym serem, w panierce. Czytałam wiele przepisów, ludzie polecają naciąć parówkę i włożyć pasek sera w to nacięcie, ale czy on mi potem podczas smażenia na patelni nie powycieka przez jakąś "szczelinę" w panierce? :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość poooodbijaaaaaaaaaaaaaam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość masz prawo
nie, nie wycieknie..masz taki kotlet w panierce z serem ż. i nic nie wycieka .Możesz zrobić nacięcie lub też obłożyć w rulon panierka i siup w olej ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość poooodbijaaaaaaaaaaaaaam
Dzięki! To lecę robić :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość masz prawo
smacznego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość poooodbijaaaaaaaaaaaaaam
No i co z tego, że tuczą? Mam ciekawsze rzeczy do roboty, niż obsesyjne dbanie o linię :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość poooodbijaaaaaaaaaaaaaam
masz prawo - dziękuję bardzo :*

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gfggerrereer

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×